Zwanger? De beste opvang voor je kind!

UN1EK-banner1080x250px_9

Tijdens je zwangerschap denk je waarschijnlijk alvast na over hoe je de zorg voor je kind en je werk gaat combineren. Wij adviseren graag bij het kiezen van de beste kinderopvang.

Een doorgaande lijn van 0 tot 13

Past je kind het beste in een vaste groep in een van onze kindcentra of IKC’s? Kies je voor kleinschalige babyopvang? Of kies je voor het huiselijke en de flexibiliteit van gastouderopvang? En als je kind straks wat ouder is: gaat het dan naar de peuteropvang, de basisschool en de buitenschoolse opvang? UN1EK biedt een doorgaande lijn in kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar: dat is prettig voor ouders en goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Ieder kind is UN1EK

Je kind is in vertrouwde handen in de kindcentra van UN1EK. Met meer dan 50 jaar ervaring in professionele kinderopvang weten we hoe we de best mogelijke opvang kunnen bieden. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgen met liefde en aandacht voor je kind en begeleiden het in zijn of haar emotionele en sociale ontwikkeling. We noemen dat ontwikkelingsgerichte kinderopvang.

Iedere locatie is UN1EK

In alle wijken van Vlaardingen en Maassluis is een locatie van UN1EK in de buurt. Onze kindcentra voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.  Elke locatie heeft een ‘couleur locale’: een eigen profiel en sfeer en unieke mogelijkheden. Ervaar het zelf: wij nodigen je van harte uit voor een rondleiding in onze locaties. Na afloop van je bezoek ontvang je een presentje.

Kosten kinderopvang

Je kunt bij UN1EK gebruik maken van flexibele opvangpakketten, zoals het 49 of 40 weken pakket. Ook verlengde opvang vanaf 07:00 uur (inclusief ontbijt) of tot 18:30 uur is in veel kindcentra mogelijk. Zo betaal je voor de opvang waar je gebruik van maakt. Een extra dag(deel) of gratis ruilen van opvangdag is in overleg met de pedagogisch medewerkers mogelijk. Elke vorm van kinderopvang heeft een eigen tarief. Wanneer beide ouders werken, heb je in de meeste gevallen recht op Kinderopvangtoeslag. Je kunt dit aanvragen via de Belastingdienst.

Meer weten over onze kinderopvang?

We begrijpen heel goed dat het kiezen en regelen van kinderopvang spannend is. Daarom vinden we de begeleiding van aanstaande en jonge ouders heel belangrijk. Voor een vrijblijvend gesprek over onze kindcentra en onze opvangpakketten en -tarieven kun je contact opnemen met de afdeling klantenservice via 010 – 435 56 11 of per e-mail plaatsing@un1ek.nl. We adviseren je graag over de beste kinderopvang voor je gezin en je kind!

Een ontspannen zwangerschap?

Bij kindcentrum De Villa voor kleinschalige babyopvang bieden wij zwangerschapsyoga. Lees meer informatie.

Share Button