Zwanger? De beste opvang voor uw kind!

UN1EK-banner1080x250px_9

Tijdens uw zwangerschap denkt u waarschijnlijk alvast na over hoe u de zorg voor uw kindje en uw werk gaat combineren. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de beste kinderopvang voor uw kind.

Een doorgaande lijn van 0 tot 13

Past uw kindje het beste in een vaste groep in een van onze kindcentra of IKC’s? Kiest u voor kleinschalige babyopvang? Of kiest u voor het huiselijke en de flexibiliteit van gastouderopvang? En als uw kind straks wat ouder is: gaat het dan naar de peuterspeelzaal, de basisschool en de buitenschoolse opvang? UN1EK biedt een doorgaande lijn in kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar: dat is prettig voor u en goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Ieder kind is UN1EK

Uw kind is in vertrouwde handen in de kindcentra van UN1EK. Met meer dan 45 jaar ervaring in professionele kinderopvang weten we hoe we de best mogelijke opvang kunnen bieden. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgen met liefde en aandacht voor uw kindje en begeleiden het in zijn of haar emotionele en sociale ontwikkeling. We noemen dat ontwikkelingsgerichte kinderopvang.

Iedere locatie is UN1EK

In alle wijken van Vlaardingen en Maassluis is een locatie van UN1EK in de buurt. Onze kindcentra voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen.  Elke locatie heeft een ‘couleur locale’: een eigen profiel en sfeer en unieke mogelijkheden. Ervaar het zelf: wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding in onze locaties. Na afloop van uw bezoek ontvangt u een koffertje met leuke aanbiedingen en cadeautjes.

Kosten kinderopvang

U kunt bij UN1EK gebruik maken van onze flexibele opvangpakketten, zoals het 49 of 40 weken pakket of flexibele opvang op wisselende dagen. Ook verlengde opvang vanaf 07:00 uur (inclusief ontbijt) of tot 18:30 uur is in veel kindcentra mogelijk. Zo betaalt u voor de opvang waar u gebruik van maakt. Een extra dag(deel) of gratis ruilen van opvangdag is in overleg met de pedagogisch medewerkers mogelijk. Elke vorm van kinderopvang heeft een eigen tarief. Wanneer u werkt heeft u in de meeste gevallen recht op Kinderopvangtoeslag. U kunt dit aanvragen via de Belastingdienst.

Meer weten over onze kinderopvang?

We begrijpen heel goed dat het kiezen en regelen van kinderopvang spannend is. Daarom vinden we de begeleiding van aanstaande en jonge ouders heel belangrijk. Voor een vrijblijvend gesprek over onze kindcentra en onze opvangpakketten en -tarieven kunt u contact opnemen met de afdeling klantenservice via 010 – 435 56 11 of per e-mail plaatsing@un1ek.nl. We adviseren u graag over de beste kinderopvang voor uw kind!

Een ontspannen zwangerschap?

Bij kindcentrum De Villa voor kleinschalige babyopvang bieden wij zwangerschapsyoga en babymassage in samenwerking met De Yogaspecialist. Lees meer informatie.