Welkom Niek Barendregt!

10-05-2021

Met trots heten we Niek Barendregt van harte welkom als nieuwe bestuurder van UN1EK! Vanaf 1 mei vervult Niek deze bestuurlijke taak binnen UN1EK en bouwt hij verder op KOERS24. 

Ervaring binnen de branche heeft Niek de afgelopen jaren opgedaan als voorzitter van het College van Bestuur Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht.
Binnen UN1EK kijkt hij er naar uit om zich verder te ontwikkelen. Zijn drijfveer is om van toegevoegde waarde te zijn in het maximaal ontwikkelen van talenten van kinderen. Hij kijkt uit naar een mooie eindverantwoordelijke en sturende rol bij UN1EK. De ambitie van het nieuwe besturingsmodel en de wil om te innoveren en aan te sluiten bij de veranderingen in de maatschappij, spreken hem erg aan.

Wij heten Niek van harte welkom en hebben er alle vertrouwen in dat wij de ingeslagen koers met hem met succes voort kunnen zetten!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!