Werken bij UN1EK

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofieOnze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. We willen een werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket is een vereiste om onze medewerkers te binden en boeien. Daarom vinden wij het belangrijk om vanuit aantrekkelijk werkgeverschap, naast de cao, extra/aanvullende arbeidsvoorwaarden aan onze medewerkers te bieden. Aandacht voor vitaliteit is wat ons betreft een onmisbaar aspect dat zorgt voor medewerkers die zich energiek, gemotiveerd en betrokken voelen.

Werkgeluk

Om nieuwe medewerkers meer zekerheid te geven, biedt UN1EK nieuwe medewerkers direct een vast dienstverband aan! Dit speelt in op het werkgeluk van de individuele medewerkers, door onder andere vertrouwen en kansen te creëren. Daarnaast sluit het aan bij de UN1Eke kernwaarden; verbinding, lef, respect, flexibiliteit & welkom en bij de kern van onze sturingsfilosofie: Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling voor ieder kind en medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent.

Referral regeling

Het aantrekken en behouden van medewerkers binnen de IKC-locaties van UN1EK is ontzettend belangrijk. Door het netwerk van alle medewerkers in te zetten worden meer potentiële kandidaten bereikt en dat maakt iedere medewerker tot een zeer waardevolle aanvulling bij het werven van nieuwe collega’s. Voor de medewerkers binnen UN1EK die hun netwerk inzetten voor het vervullen van vacatures stellen we als blijk van waardering een beloning van €200 in het vooruitzicht!

Attentieregeling

UN1EK vindt het belangrijk om aandacht te schenken aan belangrijke gebeurtenissen van jou. We hebben op papier gezet waar jij recht op hebt bij een verjaardag, huwelijk, indiensttreding, teamuitje, jubilea en een geboorte.

Vitaliteit

UN1EK stimuleert een gezonde levensstijl en we ondersteunen jou daar in. Denk aan ons jaarlijkse volleybaltoernooi, bedrijfsfitness, het fietsplan, fruit op de werkvloer, ons UN1EKe personeelsfeest en ons vitaliteitsprogramma met periodieke evenementen en acties. Ook het levensfasebudget, de duurzame inzetbaarheidsregeling en de collectieve ziektekostenverzekering vallen onder vitaliteit.

Plaatsing van jouw kind(eren)

Kinderen van medewerkers van UN1EK hebben te allen tijde voorrang bij een aanvraag voor opvang vanuit UN1EK. Onze collega’s van Planning & Plaatsing zullen hier met jou als medewerker in overleg gaan om een plek voor je kleintje te creëren.

Mobiliteit

Er is behoefte aan flexibiliteit en keuzevrijheid. UN1EK levert graag een bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot en tevens stimuleren wij duurzaam reisgedrag. De vergoeding van woon-werkverkeer met de auto, een OV abonnement, de fiscale uitruilregeling en onze fietsregeling horen hier bij.

Zo ontvang je €0,23 per km (vanaf 7 km) voor woon-werkverkeer, krijg je een volledige vergoeding voor het gebruik van het openbaar vervoer en is onze fietsregeling uitgebreid naar een vergoeding van €1250,-.

Opleidingsmogelijkheden

UN1EK gelooft in leren en ontwikkelen voor de kinderen, maar ook voor jou! We streven naar duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, die kunnen, weten en willen. Zo krijgt onze UN1EK Academie steeds meer vorm en gaan we in de toekomst studiereizen organiseren.

Bij de UN1EK Academie komen kennis en toekomst samen. Door het volgen van cursussen en trainingen kun je bij de UN1EK Academie continu doorleren en doorontwikkelen.

Verbinden

Digitalisering verandert ons werk binnen het onderwijs en kinderopvang en vraagt om een andere benadering van het gebruik van onder andere mobiele telefoons en laptops. Het is van belang dat je met je collega’s in verbinding staat en daarom hebben we een telefoon- en laptopregeling.

Gebruik je bijvoorbeeld je privételefoon voor werkgerelateerde zaken (omdat je geen zakelijk telefoon hebt), dan ontvang je een vergoeding van €5,- netto per maand.

Uitruil vakbondscontributie

Een vakbond kan veel betekenen voor jou als medewerker. De betaalde contributie voor het lidmaatschap van een vakbond kun je uitruilen met de eindejaarsuitkering in december.

Budgetcoach

UN1EK wil je als werkgever ondersteunen als het niet lukt om thuis de eindjes aan elkaar te knopen. Iedereen verdient het om mee te doen in de samenleving, maar helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Onze budgetcoach kun je benaderen als je zorgen hebt om je financiële situatie of verwacht dit binnenkort te krijgen. De gesprekken met de Budgetcoach zijn voor jou uiteraard zonder kosten en zijn volledig vertrouwelijk.

Rouwspecialist

Vaak wordt rouw geassocieerd met de dood. In feite klopt dit ook, maar rouw is vindbaar en voelbaar in zoveel meer. Denk aan verlies van vaderland (migratie), (echt)scheiding, een stukgelopen relatie, verlies van vriendschap, een miskraam, ongewenste kinderloosheid, verlies van baan, aankomend pensioen, verlies van fysieke en/of geestelijke gezondheid, etc. Onze rouwspecialist kan je steun bieden in deze moeilijke situaties.

Hybride werken

Het doel van het hybride werken is collega’s de mogelijkheid geven om ook een deel van de tijd thuis te kunnen werken. Vanuit goed werkgeverschap wil UN1EK deze mogelijkheid ook aanbieden aan de collega’s van het Bestuursbureau. Hier zijn regels voor en kun je in overleg bespreken met je leidinggevende.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!