Zin in vakantie!

Vier je meivakantie bij UN1EK!

In de meivakantie gaan we bij UN1EK weer superleuke vakantieprogramma's organiseren! De vakantieprogramma's zijn op de eigen locatie bekend. Daarnaast zijn ze hieronder op deze pagina ook te bekijken. Momenteel zijn nog niet alle programma's gereed.

Heb je nog geen opvangpakket bij UN1EK? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en kies voor het gewenste opvangpakket. 
Ben je al bekend bij UN1EK?
Regel het dan via Kindplanner


Klik hieronder voor het meivakantieprogramma van de desbetreffende locatie:
Let op: de vakantieopvang van KC Het Visnet zal voortaan op de eigen locatie gehouden worden.


IKC Prins Willem Alexander
BSO Kruidenpad - Venkel/Lavendel, Dragon/Koriander
IKC Ambacht - onderbouw en middenbouw, bovenbouw
IKC Het Spectrum 
IKC De Bavinck
IKC De Kindertuin en CBS De Groene Hoek
IKC De Regenboog
IKC De Schakel
IKC Het Balkon
BSO Steendijkpolder Ichthus
IKC Kethel
IKC VanKampen
KC Het Visnet
Vakantieopvang Holy: groep geel, groep groen, groep paars

Aan- of afmelden

Je kunt je kind aanmelden voor flexibele vakantieopvang via het ouderportaal van Kindplanner. Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘incidentele opvang’. Je ontvangt een e-mail waarin de aanvraag wordt bevestigd of (indien er geen plaats beschikbaar is) wordt afgewezen. 

Maak je nog geen gebruik van opvang bij UN1EK? Meld je kind dan eerst aan via het online inschrijfformulier.

Let op: indien je gebruik maakt van een x-aantal weken vakantieopvangpakket, is je kind in Kindplanner vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing, automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat je afneemt. Wanneer je dit wilt aanpassen, geef je uiterlijk drie weken vooraf in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken je kind afwezig zal zijn. Het aantal vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie(s). > Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘afwezig melden’.

Kosten

In onze brochure ‘opvangpakketten en tarieven‘ vind je de tarieven en voorwaarden voor onze vakantieopvang.

Vakantieplannen

Vakantieplannen maken voor volgend schooljaar? Bekijk het rooster voor de schoolvakanties en sluitingsdagen.

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!