Zin in vakantie!

Vier je herfstvakantie bij UN1EK!

Deze herfst gaan we bij UN1EK weer superleuke vakantieprogramma's organiseren! En alles wordt natuurlijk binnen de maatregelen en voorschriften georganiseerd. De vakantieprogramma's zijn op de eigen locatie bekend. Daarnaast zijn ze hieronder op deze pagina ook te bekijken. 

Vanwege de voorschriften zijn nu alleen kinderen van UN1EK welkom.

Heb je nog geen opvangpakket bij UN1EK? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en kies voor het gewenste opvangpakket. 
Ben je al bekend bij UN1EK?
Regel het dan via KindplannerKlik hieronder voor het herfstvakantieprogramma van de desbetreffende locatie:IKC Prins Willem Alexander
BSO Kruidenpad
Vakantieopvang Oost - onderbouw
Vakantieopvang Oost - middenbouw
Vakantieopvang Oost - bovenbouw
IKC De Bavinck
IKC De Kindertuin en De Groene Hoek
IKC De Regenboog
IKC De Schakel
IKC Het Balkon
BSO Steendijkpolder Ichthus
IKC Kethel
IKC VanKampen en KC Het Visnet
Vakantieopvang Holy: groep geel, groep groen, groep paars

Aan- of afmelden

Je kunt je kind aanmelden voor flexibele vakantieopvang via het ouderportaal van Kindplanner. Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘incidentele opvang’. Je ontvangt een e-mail waarin de aanvraag wordt bevestigd of (indien er geen plaats beschikbaar is) wordt afgewezen. 

Maak je nog geen gebruik van opvang bij UN1EK? Meld je kind dan eerst aan via het online inschrijfformulier.

Let op: indien je gebruik maakt van een x-aantal weken vakantieopvangpakket, is je kind in Kindplanner vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing, automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat je afneemt. Wanneer je dit wilt aanpassen, geef je uiterlijk drie weken vooraf in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken je kind afwezig zal zijn. Het aantal vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie(s). > Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘afwezig melden’.

Kosten

In onze brochure ‘flexibele opvangpakketten en tarieven‘ vind je de tarieven en voorwaarden voor onze vakantieopvang.

Vakantieplannen

Vakantieplannen maken voor volgend schooljaar? Bekijk het rooster voor de schoolvakanties en sluitingsdagen.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!