Ouderportaal

Ouders

Voor elk kind een doorgaande leer- en ontwikkellijn

Welkom bij UN1EK! Wij zijn een professionele en innovatieve organisatie voor kinderopvang en basisonderwijs met meer dan 20 locaties in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Onze focus is gericht op Integrale Kindcentra met opvang en onderwijs onder 1 dak. Dit betekent 1 visie en 1 missie, zodat jouw kind in 1 organisatie kan doorgroeien. 
 
In onze Integrale Kindcentra bieden we een integraal aanbod van activiteiten, zodat wij kinderen van 0 tot 13 jaar in een doorgaande leer- en ontwikkellijn alle uitdagingen bieden die zij nodig hebben. Wij laten kinderen hun talenten ontwikkelen en zorgen dat zij uitgroeien tot verantwoordelijke wereldburgers. 

We werken daarom samen met iedereen die in het leven van jouw kind belangrijk is. Natuurlijk ben jij dat als ouder of verzorger, onze medewerkers, maar ook andere professionals, zowel binnen onze IKC's als daarbuiten. Wij vervullen daarin een verbindende rol.

Daarbij vinden we een aantal vaste uitgangspunten heel belangrijk:
  1. Wij zijn gastvrij; iedereen is welkom.
  2. Respect is de basis van ons handelen.
  3. We hebben lef en zijn flexibel.
  4. Verbinding is onze rode draad.
Wil je meer weten over wat wij jou en jouw kind kunnen bieden? Kijk dan rond op de website voor alle informatie over UN1EK of neem contact op met een van onze locaties voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!