Interviews

Wij zijn UN1EK!

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega's die ons helpen bij onze missie: het begeleiden van kinderen van 0 tot 13 jaar om hun talenten zo breed mogelijk te ontwikkelen, zodat ze uitgroeien tot zelfbewuste wereldburgers.
Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken en wat dit werk zo UN1EK maakt? Een aantal van onze collega's vertellen je graag over hun werk, hun drijfveer en hun ervaringen bij UN1EK.

Angela Esbach

Enthousiast en overal voor in!

“Mijn doel is dat de kinderen genieten en blij zijn. Bij UN1EK heb ik de kans gekregen om op een pedagogische én sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.”

Lees interview

Jolanda Scholte

Jouw mening is belangrijk!

"Wij luisteren en kijken naar het kind. UN1EK luistert echt naar jou. Als natuurliefhebber kreeg ik de kans buiten aan ontwikkeling te werken. Dat zoeken naar nieuwe oplossingen zie ook terug in het kind."

Lees interview

Hans Wijma

Het begint bij plezier!

“Als je in je vak plezier uitstraalt, komt er uiteindelijk een mooi resultaat terug. Zo maak je verbinding. Dat zie ik ook terug bij UN1EK in de verbinding tussen opvang en onderwijs.”

Lees interview

Naomi Lammerts van Bueren

"Ik bied een tweede thuis voor kinderen"

"Thuis zijn en thuis werken is een prettige combinatie. Ook het gevarieerde werk en de balans tussen werk en gezin doet mij goed. Via Groot in Klein bied ik een tweede thuis voor kinderen!”

Lees interview

Birsen Akdemir

Ik zie altijd een lichtpuntje!

“UN1EK luistert naar je wensen. Vanuit het vertrouwen kreeg ik de kans om te groeien en te zijn waar ik nu ben. Door het positieve eruit te halen, kunnen collega’s en kinderen zich ontwikkelen”

Lees interview

Petra Ouwens

‘Zichtbaar plezier hebben!’

“Werken met kinderen geeft mij enorm veel plezier. Ook mijn werk voor het UN1EK promotieteam. De samenwerking binnen en vanuit UN1EK geeft mij de kans mijn plezier uit te stralen.”

Lees interview

Marleen Smiet & Lisette van Vugt

‘Liefde voor het vak uitdragen’

“Wij willen als praktijkopleiders aan werkbegeleiders en studenten meegeven het kind liefdevol het gevoel te geven er te mogen zijn. Laten weten dat het gezien wordt, zodat het kan ontwikkelen tot een mens met een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen."

Lees interview

Daniëlle Clausing

Stel elkaar de waarom-vraag!’

“Waarom doen we de dingen die we doen? En waarom is dat goed voor onze kinderen? Bij UN1EK krijg je de vrijheid om te onderzoeken hoe we opvang en onderwijs kunnen blijven verbeteren.”

Lees interview

Martine de Mos

De cirkel is rond!

“Vanuit een andere branche gaf UN1EK mij de kans om te werken en te leren. De kinderen geven mij zoveel energie, dat het mij inspireert om ook door te ontwikkelen.”

Lees interview

Vanessa Bot

De combinatie tussen onderwijs en opvang is iedereen aan te raden!

"Het werk als onderwijsassistent op school en als pedagogisch medewerker op de BSO vind ik een ideale combinatie."

Lees interview

Doris

Kinderen op hun gemak laten voelen is mijn doel!

"Ik ondersteun de kinderen van IKC VanKampen graag om zich gelukkiger te laten voelen en hen te helpen in lastige situaties."

Lees interview

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!