Interviews

Wij zijn UN1EK!

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega's die ons helpen bij onze missie: het begeleiden van kinderen van 0 tot 13 jaar om hun talenten zo breed mogelijk te ontwikkelen, zodat ze uitgroeien tot zelfbewuste wereldburgers.
Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken en wat dit werk zo UN1EK maakt? Een aantal van onze collega's vertellen je graag over hun werk, hun drijfveer en hun ervaringen bij UN1EK.

Marleen Smiet & Lisette van Vugt

‘Liefde voor het vak uitdragen’

“Wij willen als praktijkopleiders aan werkbegeleiders en studenten meegeven het kind liefdevol het gevoel te geven er te mogen zijn. Laten weten dat het gezien wordt, zodat het kan ontwikkelen tot een mens met een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen."

Lees interview

Birsen Akdemir

Ik zie altijd een lichtpuntje!

“UN1EK luistert naar je wensen. Vanuit het vertrouwen kreeg ik de kans om te groeien en te zijn waar ik nu ben. Door het positieve eruit te halen, kunnen collega’s en kinderen zich ontwikkelen”

Lees interview

Hans Wijma

Het begint bij plezier!

“Als je in je vak plezier uitstraalt, komt er uiteindelijk een mooi resultaat terug. Zo maak je verbinding. Dat zie ik ook terug bij UN1EK in de verbinding tussen opvang en onderwijs.”

Lees interview

Elisabeth de Jong

Liefde voor het vak staat voor mij op nummer 1!

Ik ga niet achter de geraniums zitten, ik ben nog altijd heel actief en blij dat ik de kans krijg om mijn kennis in het onderwijs in te zetten.

Lees interview

Daniëlle Clausing

Stel elkaar de waarom-vraag!’

“Waarom doen we de dingen die we doen? En waarom is dat goed voor onze kinderen? Bij UN1EK krijg je de vrijheid om te onderzoeken hoe we opvang en onderwijs kunnen blijven verbeteren.”

Lees interview

Petra Ouwens

‘Zichtbaar plezier hebben!’

“Werken met kinderen geeft mij enorm veel plezier. Ook mijn werk voor het UN1EK promotieteam. De samenwerking binnen en vanuit UN1EK geeft mij de kans mijn plezier uit te stralen.”

Lees interview

Vanessa Bot

De combinatie tussen onderwijs en opvang is iedereen aan te raden!

"Het werk als onderwijsassistent op school en als pedagogisch medewerker op de BSO vind ik een ideale combinatie."

Lees interview

Angela Esbach

Enthousiast en overal voor in!

“Mijn doel is dat de kinderen genieten en blij zijn. Bij UN1EK heb ik de kans gekregen om op een pedagogische én sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.”

Lees interview

Doris

Kinderen op hun gemak laten voelen is mijn doel!

"Ik ondersteun de kinderen van IKC VanKampen graag om zich gelukkiger te laten voelen en hen te helpen in lastige situaties."

Lees interview

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!