Marleen Smiet & Lisette van Vugt

Praktijkopleiders

Marleen en Lisette vormen een aanstekelijk prettig duo. Samen vervullen zij de rol van praktijkopleider binnen UN1EK. Ze vullen elkaar goed aan en delen dezelfde visie over het sturen op talenten van stagiaires.

Zichtbaar

Ze hebben nauw contact met de studenten en de collega’s op locatie. Als er vragen zijn leggen de studenten snel en makkelijk contact met het duo. Ze zijn echte matchmakers en plaatsen de leerlingen op de juiste plek bij de ca. 80 opgeleide werkbegeleiders binnen UN1EK. Deze worden jaarlijks door de praktijkopleiders getraind in vaardigheden en de kennis die nodig zijn om hun taak als werkbegeleider goed uit te voeren.


Kwaliteit

Marleen en Lisette willen de stagiaire meegeven dat ieder kind zijn of haar kwaliteit heeft en dat het belangrijk is hier oog voor te hebben. Zij hopen dat jonge mensen zich bewust zijn van hun actieve rol in het begeleiden van kinderen. Dat zij die veiligheid en het vertrouwen kunnen bieden om het kind zich te laten ontwikkelen en hun horizon te verbreden. Als praktijkopleiders willen ze leerlingen meegeven de kinderen te prikkelen hun eigen creativiteit te ontplooien.

Deel deze pagina:

“Wij willen als praktijkopleiders aan werkbegeleiders en studenten meegeven het kind liefdevol het gevoel te geven er te mogen zijn. Laten weten dat het gezien wordt, zodat het kan ontwikkelen tot een mens met een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen."

Wil je meer zien van de locatie?

Vraag een rondleiding aan

Agenda

Wat is er allemaal te doen

25

december

Kerstvakantie

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!