Laat je rondleiden

in onze IKC's


Wil je weten hoe de opvanglocatie eruit ziet waar je interesse in hebt? Of gaat je kind straks naar school, maar weet je nog niet welke? Wil je alvast de sfeer proeven en kennis maken met onze collega's? Je bent altijd welkom voor een rondleiding! Bel naar het IKC van jouw keuze of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met je op om de rondleiding met je in te plannen.  

Inschrijven

Wil je weten wat je moet doen als je na een rondleiding bij een van onze IKC's je kind voor deze locatie wilt inschrijven? Klik dan hier voor meer informatie.

Locatie zoeken

Weet je nog niet goed welke locatie het beste past bij jouw kind? Kijk dan op de pagina Locaties, waar we voor elk van onze locaties een profielbeschrijving hebben en een link naar de eigen website voor meer informatie. Hier vind je ook het telefoonnummer van elke locatie als je telefonisch een afspraak wilt maken voor een rondleiding.

Aanvraagformulier

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!