Schoolvakanties en sluitingsdagen

Onze schoolvakanties en sluitingsdagen zijn te vinden in het overzicht
UN1EK schoolvakanties en sluitingsdagen 2022-2023
UN1EK schoolvakanties en sluitingsdagen 2023-2024
UN1EK schoolvakanties en sluitingsdagen 2024-2025

Vakantieopvang en BSO-plus opvang

In de schoolvakanties zijn de scholen en locaties voor peuteropvang van UN1EK gesloten. De buitenschoolse opvang is geopend, maar vakantieopvang is wel mogelijk. Drie weken voor iedere schoolvakantie staan de vakantieprogramma’s van alle kindcentra online. Wil je jouw kind inschrijven voor de vakantieopvang? Dit kan via het ouderportaal van Kindplanner.

Op vrije dagen van school (o.a. studiedagen) buiten de schoolvakanties kan er ook gebruik worden gemaakt van ‘studiedagen opvang’ bij de buitenschoolse opvang, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.


Studiedag
Alle IKC’s en opvanglocaties van UN1EK zijn, naast de sluitingsdagen, eenmaal per jaar gesloten in verband met een studiedag voor medewerkers. Er wordt ruim van tevoren aangegeven wanneer deze studiedag zal plaatsvinden.


Inhalen van sluitingsdagen

Als er gebruik wordt gemaakt van hele dagopvang of buitenschoolse opvang, dan is het mogelijk om een sluitingsdag van het kindcentrum in te halen voor een opvangdag. Aan het inhalen van dagen zijn voorwaarden verbonden, lees deze eerst goed door in ons opvangpakketten- en tarievenboek. Wil je een inhaaldag aanvragen? Doe dit dan via het ouderportaal van Kindplanner.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!