IK BEN ZWANGER    

Een kleintje op komst

Je bent zwanger! Een spannende tijd waarin je je verheugt op wat komen gaat: de komst van jouw baby. Je brengt de babykamer op orde, bedenkt namen en koopt babykleertjes. Misschien denk je ook al na over hoe je de zorg voor de kleine straks gaat combineren met je werk of opleiding. Dat is belangrijk, want het gaat allemaal sneller dan je denkt! Dus als je kinderopvang overweegt, is het goed om te weten dat je misschien wel te maken krijgt met een wachtlijst. Het is daarom slim om nu alvast na te gaan welke vorm van opvang je wilt en eventueel bij welke locatie jij jouw kindje zou willen inschrijven. We helpen je graag om de kinderopvang te zoeken die het beste past bij jouw wensen.

Wat kies je?

Het is belangrijk om op tijd na te denken over de vorm van kinderopvang die jij voor ogen hebt. Is dat opvang in een van onze IKC’s of kies je liever voor het huiselijke en de flexibiliteit van gastouderopvang. Wil je je kindje al direct naar de opvang brengen of kies je later voor peuteropvang en buitenschoolse opvang. Welke locatie heeft jouw voorkeur? Elke locatie heeft een ‘couleur locale’: een eigen profiel en sfeer en unieke mogelijkheden. Door je alvast in te lezen en rond te kijken bij onze locaties, maak je de beste keuze voor jouw kindje. Je bent van harte welkom voor een rondleiding, er ligt een presentje voor je klaar!
 

Jouw kind is UN1EK

Je kind is in vertrouwde handen bij UN1EK. Met meer dan 50 jaar ervaring in professionele kinderopvang weten we hoe we de best mogelijke opvang kunnen bieden. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgen met liefde en aandacht voor jouw kind en begeleiden het in zijn of haar emotionele en sociale ontwikkeling. We noemen dat ontwikkelingsgerichte kinderopvang.


Doorstroming

Kies je voor een UN1EK IKC, dan weet je dat jouw kind vanaf de eerste opvangdag tot het einde van het basisonderwijs op dezelfde IKC blijft. Op een IKC zijn alle vormen van opvang en de doorstroming naar onderwijs goed op elkaar afgestemd. Wij bieden daar een doorgaande ontwikkel- en leerlijn in kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat is zowel goed voor de ontwikkeling van jouw kindje als prettig voor jou!

Wil je hier meer over weten?
Wat is een IKC?


Wat kost opvang?

Als je kiest voor opvang, dan is het fijn om te weten waar je aan toe bent als het gaat om de kosten. Je kunt bij UN1EK gebruik maken van flexibele opvangpakketten: zo kun je kiezen uit 52 of 40 weken hele dagopvang, verlengde opvang vanaf 07:00 uur inclusief ontbijt, verkorte naschoolse opvang op woensdag- of vrijdagmiddag en flexibele vakantieopvang. Het is allemaal mogelijk! We hebben de opvangpakketten overzichtelijk voor je in een brochure gezet met alle tarieven, voorwaarden en handige rekenvoorbeelden. Wanneer je allebei werkt, heb je in de meeste gevallen recht op Kinderopvangtoeslag. Je kunt dit aanvragen via de Belastingdienst.

Bekijk overzicht opvangpakketten en tarieven


Wil je advies?

Misschien is het kiezen en regelen van kinderopvang nieuw voor je of vind je het spannend. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor advies. Voor een vrijblijvend gesprek over onze verschillende vormen van opvang en locaties en advies over onze opvangpakketten en -tarieven kun je contact opnemen met de afdeling klantenservice via het telefoonnummer van de planner of per e-mail plaatsing@un1ek.nl. We adviseren je graag over de beste kinderopvang voor jouw kind!

Meer weten over Opvang?

Klik hier

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!