Angela Esbach

Pedagogisch medewerker / lid promotieteam

Angela is een actief persoon en het plezier straalt van haar af! Ze vervult twee rollen binnen UN1EK, namelijk pedagogisch medewerker bij BSO Kruidenpad en lid van het Promotieteam.

Enthousiast

Met het idee om Un1ek op een positieve manier uit te dragen heeft zij de kans gekregen om verschillende projecten te mogen doen voor UN1EK zoals liedjes bedenken en met de kinderen de studio in voor de bijbehorende videoclips. Enthousiast plaatst ze blogs op social media. Ze deelt dan graag haar manier van werken, hoe ze met kinderen omgaat en het plezier dat ze tijdens haar werk heeft. Ze mocht ook vertellen over het beroep Pedagogisch medewerker aan een klas met eerstejaars studenten van het Albeda College, wat zij een geweldige ervaring vond.


Motto

Een van haar motto’s is: “Als de kinderen genieten, plezier hebben en blij zijn dan heb ik mijn doel bereikt.” Ze ziet de kinderen van dichtbij steeds meer ontwikkelen. Het ene kind sneller dan de andere, maar ieder op zijn/haar eigen tempo. “Dat is zo mooi”, stelt Angela. UN1EK geeft haar de kans haar energie in te zetten, want stilzitten is geen optie.

Deel deze pagina:

“Mijn doel is dat de kinderen genieten en blij zijn. Bij UN1EK heb ik de kans gekregen om op een pedagogische én sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.”

Agenda

Wat is er allemaal te doen

25

december

Kerstvakantie

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!