Birsen Akdemir

Locatiemanager Opvang

Birsen heeft de opleidingen SPW en HBO kinderopvang management gevolgd. Ze is destijds begonnen op een locatie in de kinderopvang met invalwerk. Al vrij snel volgde het aanbod om in Maassluis een eigen groep te starten en ontwikkelde zij zich zo verder binnen UN1EK. 

Nieuwe kansen binnen UN1EK

Tien jaar lang was ze locatiemanager in Maassluis, waarna ze een startgroep oprichtte.  Na 5 jaar kwam een vacature bij IKC Van Kampen voorbij, die haar erg aansprak. Ze is daar nu werkzaam als locatie manager en heeft de transitie meegemaakt naar het IKC en het vernieuwende onderwijsaanbod. Met al deze kennis en ervaring is ze nu weer terug op het 'oude' net en locatiemanager geworden op IKC De Regenboog in Maassluis.

Goed gevoel

Medewerkers, ouders en kinderen moeten met een goed gevoel de deur uitgaan. Dit is voor Birsen uiteindelijk de essentie. “Je moet de warmte kunnen voelen.” Dat maakt dat de kinderen en medewerkers bij je willen zijn, is haar overtuiging. Elke werkdag is weer anders en niets is hetzelfde. Een luisterend oor in vertrouwen en een veilige omgeving werkt door op de kinderen. “Als medewerkers zich goed voelen, kunnen zij goed voor onze kinderen zorgen.” Birsen is altijd op zoek om het positieve overal uit te halen en dit vervolgens aan mensen mee te geven. “Ik wil de mensen naar dat lichtpuntje sturen”.

Deel deze pagina:

“UN1EK luistert naar je wensen. Vanuit het vertrouwen kreeg ik de kans om te groeien en te zijn waar ik nu ben. Door het positieve eruit te halen, kunnen collega’s en kinderen zich ontwikkelen”
- Birsen Akdemir (IKC De Regenboog)

Agenda

Wat is er allemaal te doen

25

december

Kerstvakantie

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!