27 september 2024

UN1EK-dag - alle locaties gesloten!

UN1EK vindt het meer dan belangrijk dat alle medewerkers worden meegenomen in de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Vooruitgaan, doorgroeien en leren zijn zaken waar we dit jaar veel mee aan de slag gaan. Op vrijdag 27 september van dit jaar organiseren we dan ook een UN1EK studiedag voor alle medewerkers van UN1EK.
 
UN1EK Academie
Op deze dag zullen alle medewerkers meer informatie krijgen over professionalisering en de UN1EK Academie. De UN1EK Academie is onze interne opleidingsplek. Hier krijgen medewerkers de mogelijkheid om door te groeien in hun werk en/of rol binnen de organisatie.
 
Sluiting onderwijs en opvang
Op 27 september verwelkomen we al onze medewerkers bij deze studiedag. Dit betekent dat er op deze dag geen onderwijs en geen opvang aan uw kind geboden kan worden.
 
Als uw kind bij ons naar school gaat, dan is 27 september een vrije dag. Neemt u op vrijdagen opvang af voor uw kind? Het is mogelijk deze dag te ruilen in overleg met de locatie, afhankelijk of de groepssamenstelling dit toelaat. 

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!