UN1EK heeft het HKZ-keurmerk behaald!

30-08-2021

Sinds 2006 zijn de kinderopvang en het gastouderbureau van UN1EK in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2015 / HKZ certificatieschema Kinderopvang (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Ongeveer 30% van de kinderopvangorganisaties beschikt over zo'n keurmerk. 
Het certificaat is echter meer dan "een papiertje aan de wand". Het heeft een meerwaarde, omdat het een onafhankelijk oordeel is over ons managementsysteem. Wij tonen daarmee aan dat de medewerkers voldoen aan de geldende eisen en dat zij continu werken aan kwaliteitsverbetering. 

Inzet en kwaliteitsbewustzijn medewerkers
Tijdens de lock-downs was het enthousiasme en de tomeloze inzet van medewerkers overal zichtbaar. Medewerkers van UN1EK zochten naar oplossingen om kinderen zo goed mogelijk op te vangen en zicht te houden op alle kinderen. Zij hebben echter ook bewezen over een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn te beschikken. 

Medewerkers van UN1EK maakten ook in 2020 en 2021 tijd vrij voor de interne en externe audits en konden vol overgave vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en hoe zij omgaan met risico's en incidenten.
Het kwaliteitscertificaat van UN1EK is mede dankzij deze enthousiaste medewerkers op 20 augustus 2021 door TÜV Nord verlengd! 

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!