We openen een Voetbal BSO!

01-02-2024

Met de grote vraag naar meer sport en bewegen tijdens de buiten schoolse opvang (BSO) bij IKC Ambacht, IKC Het Anker en Kindcentrum De Ark is UN1EK op zoek gegaan naar een fijne partner in de buurt. Enige tijd geleden zijn er tussen UN1EK en CWO fijne gesprekken geweest over het verlangen om een Voetbal BSO op te richten. Na een enthousiaste terugkoppeling kunnen we hierbij melden dat we 26 februari deze samenwerking aangaan! 

Voor wie?
De Voetbal BSO is voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar oud, die er wel van houden om sportief bezig te zijn en een balletje te trappen. De Voetbal BSO zal iedere middag opengaan en de kinderen zullen onder begeleiding een sportieve medewerker een professionele voetbaltraining of -clinic van minimaal een uur krijgen en daarnaast nog vele andere sportieve activiteiten ondernemen. 

Let op; in eerder berichtgeving hebben we vermeld dat de Voetbal BSO voor kinderen van 7 t/m 13 jaar toegankelijk is. Nu hebben we dat aangepast naar 6 jaar om hierdoor nóg meer kinderen te kunnen verwelkomen!

Plaatsing
Momenteel krijgen ouders van IKC Ambacht, IKC Het Anker en Kindcentrum De Ark een aanbod voor deze Voetbal BSO door de Afdeling Klantenservice.

UN1EK kijkt er enorm naar uit om deze BSO te gaan starten!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!