IKC VanKampen is Excellent!

24-01-2022

IKC VanKampen is EXCELLENT!

Vandaag heeft IKC VanKampen van de jury Excellente Scholen het Predicaat Excellente School mogen ontvangen! Een enorm bijzondere dag voor IKC VanKampen en voor UN1EK.

De toekenning van het Predicaat Excellente School betekent dat een school onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Het predicaat is hiermee een erkenning voor buitengewone kwaliteit. Bovendien geeft de toekenning van het predicaat een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leraren, de schoolleiding, de leerlingen, de ouders en het bestuur.

We zijn enorm trots op IKC VanKampen met het behalen van dit prachtige resultaat. Chapeau!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!