PolderPracht opent de deuren!

28-06-2024

Na maanden van overleg, verbouwen en nog meer overleg is het dan eindelijk zo ver; PolderPracht opent de deuren!

Van idee naar werkelijkheid
Wat startte als een idee met een plan meer dan een jaar geleden, is nu werkelijkheid. Er is de afgelopen maanden ontzettend veel gedaan om de locatie aan de Broekpolderweg klaar te stomen om straks honderden kinderen en ouders te mogen gaan ontvangen voor de kinderopvang. En met succes! Alle plannen en afspraken zijn behaald en we mogen van start.

Groeien en stralen
Een locatie met een ecologische pedagogische visie die sterk naar voren komt; PolderPracht is een ruimte om te groeien en te stralen! Een pedagogisch fijn klimaat, waar kinderen binnen én buiten kunnen opgroeien. 

We openen de deuren
Maandag 1 juli starten we met de buitenschoolse opvang en kort daarna de vakantieopvang. Na de zomervakantie openen we de hele dagopvang en de peuteropvang. Tegen die tijd volgt er ook een officiële feestelijke opening!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!