Nieuwe voorzitter CvB bij UN1EK

02-02-2021

Per 1 mei 2021 zal de heer Niek Barendregt starten als voorzitter College van Bestuur bij UN1EK Onderwijs en Opvang.

De heer Barendregt is een ervaren bestuurder en al jarenlang werkzaam in het onderwijs, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter van het College van Bestuur Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD).

Hij kijkt uit naar een mooie eindverantwoordelijke en sturende rol in onze stimulerende en innovatieve maatschappelijke netwerkorganisatie. De bestuurlijke opdracht bij UN1EK is integraal en dit spreekt hem aan. Samen met het Dagelijks Bestuur de heldere koers voortzetten, waarbij het eigenaarschap van directeuren wordt gestimuleerd. Daarnaast de teams faciliteren om onderwijs en opvang te innoveren en aan te sluiten bij de veranderingen van morgen.

Wij hebben er daarom alle vertrouwen in en heten de heer Barendregt van harte welkom bij UN1EK.

Met vriendelijke groet,

Abigail Norville,
voorzitter Raad van Toezicht
UN1EK Onderwijs en Opvang

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!