Ruilbeleid in de opvang

02-09-2022

In januari dit jaar hebben alle ouders die opvang afnemen bij UN1EK een brief ontvangen over het ruilbeleid. Destijds was het mogelijk om opvangdagen te ruilen, dit was een service die werd aangeboden vanuit UN1EK. Met de vooruitzichten van dit jaar, het personeelstekort en de druk op de groepen, is er besloten dat het ruilen van opvangdagen per 1 september dit jaar niet meer mogelijk is. 
Studie- en feestdagen kunnen ouders wel inhalen binnen hetzelfde kalenderjaar, mits de bezetting dit toelaat. 

Uiteraard zijn ouders altijd welkom om de locatie om mogelijkheden te vragen. Daarnaast kunnen ouders ook altijd (via het Ouderportaal) extra opvang aanvragen. Oók hierbij geldt dat de bezetting op de groep het toe moet laten en het dus kan voorkomen dat een aanvraag voor een extra dag wordt afgekeurd.

De planners van de opvang en de opvanglocatie helpen ouders graag bij het zoeken naar een passende oplossing!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!