UN1EK rent de Santa Run; ren je mee?

Foto: Rotary Santa Run

Dit jaar wordt in Vlaardingen op zondagmiddag 16 december voor de 5e keer de Rotary Santa Run georganiseerd. De Santa Run is een funrun: je kunt 3,5 kilometer rennen of 8 kilometer wandelen door Vlaardingen.  Met de Santa Run wordt ook geld ingezameld voor een goed doel; dit jaar is dat het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur maakt het financieel mogelijk voor kinderen uit een gezin met een minimum inkomen, om mee te kunnen doen aan sport, dans- of toneelles. UN1EK draagt het Jeugdfonds Sport & Cultuur een warm hart toe en wil graag zoveel mogelijk kinderen laten meerennen met de Santa Run.

Deelname aan de Santa Run kost € 12,50. Daarvoor krijg je een kerstmanpak, een medaille en een drankje na afloop. Rotary Vlaardingen en UN1EK hebben een speciaal aanbod voor ouders van kinderen die zijn geplaatst in onze IKC’s, scholen en kindcentra. Met iedere (groot)ouder die meewandelt of -rent met de Santa Run mag een kind gratis meelopen! 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de ‘UN1EK ouder/kind Santa Run’ via deze link. Gebruik de kortingscode UN1EK. Je betaalt dan € 12,50 voor twee deelnemers. Let op: er zijn 50 gratis startbewijzen (met kerstmanpak!) voor kinderen beschikbaar dus wees er snel bij!

Sponsorgeld inzamelen

Omdat we graag zoveel mogelijk geld willen inzamelen voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur, vragen we aan kinderen die meerennen met de Santa Run om met hun school, klas of familie zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Je mag je sponsorbijdrage direct overmaken aan de Rotary Santa Run via de sponsorpagina van UN1EK. Deel met je familie, vrienden en kennissen waarom jij meeloopt met je vader, moeder, opa of oma met de Santa Run en vraag om hen om jou te sponsoren!

Kijk voor meer informatie op de website van de Rotary Santa Run.

Samen lopen we de Santa Run en zamelen we veel geld in voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Als dat geen mooie kerstgedachte is!

Share Button