Werken als student?

Kom eens thee drinken...

Werken als student

Ben je momenteel aan het studeren en zoek je een (bij)baan in de opvang of in het onderwijs? Bij UN1EK heten we je van harte welkom! 

We hebben verschillende mogelijkheden voor mbo, hbo en wo studenten en denken graag met je mee. We zoeken samen met jou uit welke mogelijkheden je hebt en wat er het beste bij jou past. Wil je eerst iets meer weten over UN1EK, de collega’s en het werk? Bekijk dan de video hiernaast.

Ben je al afgestudeerd? Bekijk dan onze vacatures!

Kies je opleidingsniveau:

Meer dan 20 locaties!

UN1EK Onderwijs en Opvang heeft meer dan 20 locaties. Wij bieden hele dag opvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs, hebben een gastouderbureau en een locatie voor speciaal basisonderwijs.

Onze focus ligt op de ontwikkeling van onze Integrale Kindcentra (IKC), waarin wij een voortrekkende en innovatieve rol spelen. In een IKC vind je opvang en onderwijs onder 1 dak. Door de nauwe samenwerking bieden wij binnen onze IKC’s een doorgaande lijn in de ontwikkeling van ieder kind. Ieder IKC heeft een onderscheidend profiel en eigen aanpak, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past!

Kom je een keer op de thee? We leren je graag kennen!

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!