Groot in Klein stopt per 1-1-24

01-11-2023

Al ruim 25 jaar biedt Groot in Klein gastouderopvang aan, eerst onder SKV, momenteel onder UN1EK.
In deze jaren is er veel veranderd; Groot in Klein is gegroeid van een vrijblijvende opvang bij gastouders thuis, naar een wettelijk erkende vorm van kinderopvang met regelgeving.
Met tientallen gastouders, vraagouders en nog meer kinderen zijn Groot in Klein en UN1EK trots op wat er de afgelopen 25 jaar bereikt is.

Helaas komt aan al het moois een eind. Het aantal gastouders groeide onvoldoende om alle kinderen van vraagouders op te kunnen vangen. Daarnaast zijn er meerdere maatregelen door de overheid ingesteld waardoor de aantrekkelijkheid van gastouderopvang stagneert. Ook de toenemende kosten en negatieve opbrengsten maken gastouderopvang onhaalbaar voor UN1EK.

Om bovenstaande redenen heeft het bestuur van UN1EK, met pijn in het hart, moeten besluiten om Groot in Klein per 1 januari 2024 te laten beëindigen. We kijken terug op een prachtige tijd waarin Groot in Klein door de laagdrempeligheid en zeer persoonlijke benadering vanuit de coördinator is gegroeid tot een begrip. We willen alle gastouders en vraagouders bedanken voor de warme samenwerking en het volledige vertrouwen in het gastouderbureau. 

We nemen afscheid en kijken met trots terug!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!