Diamant Taalambassadeur

23-06-2022

Op woensdag 22 juni heeft de certificering van de Diamant Taalambassadeur plaatsgevonden. Veel enthousiastelingen hebben deelgenomen aan het traject om Taalambassadeur te worden:

  • De taalambassadeur is in staat om op zijn eigen school een meerjarig ondersteuningsplan op te zetten voor nieuwkomers en kinderen met een taalachterstand. 
  • De taalambassadeur is de verbinding tussen de Diamant en zijn school en begeleidt leerlingen die doorstromen vanuit de Diamant. 
  • De taalambassadeur ondersteunt en coacht leerkrachten door verbindingen te leggen tussen taal en meertaligheid, welbevinden, identiteit, ouderbetrokkenheid en educatief partnerschap. 
We feliciteren alle geslaagde deelnemers en bedanken de trainers Astrid Boomgaard en Eline Wijnvoord!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!