UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras

Het Zomerterras in Vlaardingen gaat op vrijdag 4 augustus van start. Ieder weekend is het promoteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om met kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Op woensdagmiddag 16 augustus organiseren we van 13:30 tot 17:30 uur het UN1EK Zomerfeest voor alle kinderen van 4 t/m 13 jaar*. Op vrijdagavond 18 augustus sluiten we de zomervakantie dansend af op de UN1EK Kinderdisco op het Zomerterras.

UN1EK Zomerfeest

De toegang op het UN1EK Zomerfeest is gratis; alle kinderen van 4 tot 13 jaar* uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis zijn welkom. Bij binnenkomst ontvang je een strippenkaart waarmee je allerlei leuke activiteiten kunt doen. Je ouders kunnen het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2017 vooraf alvast printen en invullen. Dan kun je op 16 augustus via de ‘fast lane’ je strippenkaart ophalen en snel naar binnen.

*Alle kinderen zijn welkom onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een volwassene. 

UN1EK Kinderdisco

Op vrijdagavond 18 augustus sluiten we de zomervakantie samen met alle kinderen af op de UN1EK KinderDisco op het Zomerterras. Van 19:00 tot 20:30 kun je lekker dansen op vette dancetracks met de UN1EK dancesquat! Stem op je favoriete zomerhit via onze Facebookpagina.