UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras

Het Zomerterras in Vlaardingen gaat op vrijdag 10 augustus weer van start. UN1EK feest mee!

Ieder weekend zijn we met het UN1EK Kinderterras aanwezig om met kinderen leuke (knutsel)activiteiten te ondernemen. Op woensdagmiddag 22 augustus sluiten we de zomervakantie feestelijk af met het UN1EK Zomerfeest. Op vrijdagavond 24 augustus gaan we dansend de zomervakantie uit op de UN1EK Kinderdisco.

UN1EK Zomerfeest

Op woensdagmiddag 22 augustus zijn alle kinderen van 4 tot 13 jaar* uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis van 13:00 tot 17:00 uur welkom op het UN1EK Zomerfeest. De toegang is gratis. Bij binnenkomst ontvang je een strippenkaart waarmee je leuke activiteiten kunt doen. Je ouders kunnen het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2018 vooraf alvast printen en invullen. Dan kun jij op 22 augustus via de ‘fast lane’ je strippenkaart ophalen en snel naar binnen. Let op: op het feestterrein is plaats voor maximaal 800 kinderen. Zorg dus dat je op tijd bent want vol=vol.

*Alle kinderen zijn welkom onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een volwassene. Tijdens het Zomerfeest worden foto’s en filmpjes gemaakt voor publicitaire doeleinden.

UN1EK Kinderdisco

Op vrijdagavond 24 augustus sluiten we de zomervakantie samen met alle kinderen af op de UN1EK KinderDisco op het Zomerterras. Van 19:00 tot 20:30 kun je lekker dansen op vette dancetracks met de UN1EK dancesquat! En… de leukste dansschool van Nederland: Ballet en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen verzorgt een spetterend dansoptreden. Dans je mee? Stem vanaf 1 augustus op je favoriete zomerhit via onze Facebookpagina.

UN1EK Kinderterras

Ieder weekend organiseren we op het Zomerterras het UN1EK Kinderterras waar we met kinderen leuke (knutsel) activiteiten ondernemen. Kijk op de website van het Zomerterras welke activiteiten je wanneer bij ons kunt doen.

Share Button