Kosten kinderopvang

Flexibele en ontwikkelingsgerichte opvang

UN1EK biedt ontwikkelingsgerichte en flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt kiezen uit 52, 49 of 40 weken hele dagopvang, verlengde opvang vanaf 07:00 uur inclusief ontbijt, verkorte naschoolse opvang op woensdag- of vrijdagmiddag en flexibele vakantieopvang? Het is allemaal mogelijk! In onze tarievenbrochure vindt u rekenvoorbeelden die een indicatie geven van uw maandelijkse netto kinderopvangkostenDe medewerkers van de klantenservice van UN1EK informeren en adviseren u graag over het opvangpakket dat het beste bij uw wensen en behoeften past.

 

LET OP: Voor BSO Kethel in Schiedam gelden andere tarieven, klik hier voor meer informatie over de nieuwe tarieven bij BSO Kethel.

Ruilen en extra opvang

UN1EK biedt als service aan ouders die gebruik maken van hele dagopvang en/of buitenschoolse opvang, de mogelijkheid om dagdelen te ruilen en incidenteel extra opvang af te nemen. Lees de voorwaarden.

 

Kinderopvangtoeslag

Indien u als ouder(s) (beiden) werkt of studeert heeft u recht op kinderopvangtoeslag via de overheid (in onze brochure Tarieven en opvangpakketten 2020 – UN1EK Kinderopvang vindt u op de tabel Kinderopvangtoeslag 2020). Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie en kunt u een proefberekening van uw netto kinderopvangkosten maken en kinderopvangtoeslag aanvragen en/of wijzigen.

Let op: u moet binnen een maand nadat de kinderopvang van start is gegaan kinderopvangtoeslag aanvragen. Als u langer wacht, loopt u kinderopvangtoeslag mis. Ga voor meer informatie naar de website van de Belastingdienst. Bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag heeft u het registratienummer van het kindercentrum in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen nodig. Het LRK registratienummer van ieder kindercentrum vindt u via de website van het Landelijk Register Kinderopvang.

UN1EK is een Hulp- en Informatiepunt (HIP) voor de Belastingdienst. Dit houdt in dat onze medewerkers van de debiteurenadministratie u kunnen helpen bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Als u van deze service gebruik wilt maken, kunt u telefonisch contact opnemen via het UN1EK servicebureau.

Kinderopvangtoeslag direct overmaken

U kunt ervoor kiezen om de kinderopvangtoeslag direct op onze rekening te laten overmaken. Hiervoor hebben wij als ‘betrouwbare kinderopvangorganisatie’ met de Belastingdienst een convenant gesloten. De kinderopvangtoeslag verrekenen wij direct; u ontvangt een maandelijkse restfactuur voor de kinderopvangkosten. Indien u de kinderopvangtoeslag direct op onze rekening wilt laten storten, moet u hiervoor (opnieuw) toestemming geven aan de Belastingdienst. Dat kunt u eenvoudig doen via de website van de Belastingdienst.

Share Button