Ook tijdens de vakanties

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties organiseren onze kindercentra sportieve, actieve, culturele en creatieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. Ook als er tijdens de schoolweken geen gebruik maakt van onderwijs en/of buitenschoolse opvang bij UN1EK, zijn de kinderen in de schoolvakanties van harte welkom in onze locaties!

Hoe werkt vakantieopvang?

Als je gebruik wilt maken van onze vakantieopvang, dan kun je bij ons een vakantieopvangpakket afnemen. Je kunt kiezen uit drie verschillende vormen van vakantieopvang:
  • 12 weken ‘all inclusive’ vakantieopvang: opvang tijdens alle schoolvakanties, inclusief Goede Vrijdag en de vrijdag na Hemelvaart (voordeeltarief).
  • 3 tot 9 weken vakantieopvang per kalenderjaar (weken naar keuze). Je geeft via het ouderportaal aan wanneer jouw kind aanwezig is bij de vakantieopvang (basistarief).
  • Flexibele vakantieopvang: je geeft zelf van tevoren via het ouderportaal aan op welke schoolvakantiedag je opvang wil voor je kind. Op basis van de groepsgrootte kunnen we aangeven of we jouw kind kunnen opvangen en op welke locatie. 
De tarieven voor de vakantieopvang zijn hier te vinden.

Vakantieprogramma’s

In verschillende IKC's organiseren we sportieve, actieve, culturele en creatieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. Bekijk drie weken voordat een schoolvakantie begint de vakantieprogramma’s op de website en schrijf je in.

Inschrijven

Wil je zeker zijn van een plekje in de vakantieopvang? Reserveer dan nu


Meer informatie

De medewerkers van de klantenservice informeren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Contact opnemen kan per e-mail via plaatsing@un1ek.nl of bellen met het telefoonnummer van de planner.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!