× Ben jij UN1EK? Dan zijn wij op zoek naar jou! bekijk hier onze vacatures

De hele dag onder de pannen

Hele dagopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. Je kunt hierbij kiezen voor jaarronde opvang of opvang voor 49 of 40 weken per jaar, maar je kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als je wat langere werkdagen draait, kun je er ook voor kiezen om je kleintje op te geven voor verlengde dagopvang.
 
Voor meer informatie over de kosten kun je terecht op de pagina Kosten kinderopvang. Wil je advies voor het meest geschikte opvangpakket voor jou of een offerte op maat? Neem dan tussen 09.00 en 13.00 uur contact op met de afdeling klantenservice: 010 – 435 56 11 (keuze 1) of via plaatsing@un1ek.nl.
 

Verschillende opvangpakketten

52 weken opvang
Bij dit pakket krijgt jouw kindje 52 weken per kalenderjaar op vaste weekdagen opvang van 07.30 tot 18.00 uur.
 
49 weken opvang
Je kunt ook kiezen voor het opvangpakket met 49 weken opvang. Dit pakket is in bijna alle opzichten hetzelfde als het pakket met 52 opvang, maar heeft drie vrij opneembare weken vakantie per kalenderjaar. Je geeft voor 1 januari of bij aanvang van de plaatsing van je kindje aan of je gebruik wilt maken van het 49-weken opvangpakket of het 52-weken opvangpakket. De gewenste vakantieweken, waarin jouw kind niet naar de opvang gaat, geef je minimaal twee maanden van tevoren door via het ouderportaal.
 
40 weken opvang
Het pakket met 40 weken opvang geeft je recht op opvang van jouw kindje op alle vaste weekdagen, met twaalf weken schoolvakantie per kalenderjaar. 
 
Opvang om de week
Bij dit pakket krijgt jouw kindje 26 weken per kalenderjaar opvang. Je kunt daarbij kiezen uit opvang in de even of de oneven weken.
 
Flexibele opvang
Flexibele opvang houdt in dat jouw kindje op minimaal vier wisselende dagdelen per week welkom is bij de opvanglocatie. Je geeft het gewenste opvangrooster daarbij minimaal drie weken van tevoren door via het ouderportaal. Aan de hand van jouw rooster kijkt het kindcentrum in welke groep jouw kind wordt geplaatst. Een combinatie met hele of halve dagopvang op vaste dagen is mogelijk bij deze opvangvorm.
Let op: flexibele opvang is zeer beperkt en alleen op aanvraag mogelijk.
 
Verlengde opvang
Verlengde opvang is een uitbreiding van de reguliere hele dagopvang. Met verlengde opvang is jouw kindje vanaf 7.00 uur in plaats van 7.30 uur welkom (inclusief ontbijt) en blijft de opvang open tot 18.30 in plaats van 18.00 uur (inclusief gezonde snack). Verlengde opvang is bij al onze kindcentra mogelijk, mits er voldoende belangstelling is onder de ouders. Voor meer informatie kun je terecht bij de manager van het kindcentrum.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!