De hele dag onder de pannen

Hele dagopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we verschillende opvangpakketten aan voor ontwikkelingsgerichte hele dagopvang. Je kunt hierbij kiezen voor 52 of 40 weken  per jaar, maar je kunt ook kiezen voor andere vormen van opvang. Als je wat langere werkdagen draait of latere lestijden hebt, kun je er ook voor kiezen om je kleintje op te geven voor verlengde dagopvang. In de hele dagopvang wordt er gewerkt met een VVE programma en onze medewerkers hebben de cursus babyontwikkeling gevolgd.
 
Voor meer informatie over de kosten kun je terecht op de pagina Kosten kinderopvang. Wil je advies voor het meest geschikte opvangpakket voor jou? Neem dan tussen 09.00 en 13.00 uur contact op met de planner van jouw locatie. Klik hier voor de telefoonnummers van de planners, of mail via plaatsing@un1ek.nl.
 

Verschillende opvangpakketten

52 weken opvang
Bij dit pakket krijgt jouw kindje 52 weken per kalenderjaar op vaste weekdagen opvang van 07.30 tot 18.00 uur.
 
40 weken opvang
Het pakket met 40 weken opvang geeft je recht op opvang van jouw kindje op alle vaste weekdagen, met twaalf weken schoolvakantie per kalenderjaar. 
 
Verlengde opvang
Verlengde opvang is een uitbreiding van de reguliere hele dagopvang. Met verlengde opvang is jouw kindje vanaf 7.00 uur in plaats van 7.30 uur welkom (inclusief ontbijt) en blijft de opvang open tot 18.30 in plaats van 18.00 uur (inclusief gezonde snack). Verlengde opvang is bij al onze kindcentra mogelijk, mits er voldoende belangstelling is onder de ouders. Voor meer informatie kun je terecht bij de teamleider van de opvang.

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!