Professionele opvang buiten schooltijd

Buitenschoolse Opvang

Is jouw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoek je een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. 
 

Voorschoolse opvang

Zoek je opvang voor de periode voordat de school van jouw kind begint? Dan kun je gebruik maken van de voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang start om 7.30 uur en gaat door tot de aanvang van schooltijd. Onze pedagogische medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind, lopend of met de UN1EK kidsbus, op tijd op school is. Bij een aantal van onze kindcentra kun je gebruik maken van verlengde voorschoolse opvang. Deze start om 7.00 uur en is inclusief een gezond ontbijt. Voor de mogelijkheden van voorschoolse opvang kun je terecht bij de manager van het kindcentrum.
 

Naschoolse opvang

Kies je voor naschoolse opvang dan kies je voor een veilige, leuke en leerzame plek voor jouw kind buiten schooltijd. Binnen onze IKC’s is er aansluiting tussen binnen- en buitenschoolse activiteiten. De naschoolse opvang start vanaf einde schooltijd en gaat door tot 18.30 uur. Onze pedagogische medewerkers halen jouw kind op van school of zorgen dat de UN1EK kidsbus hem of haar ophaalt. Op woensdag- of vrijdagmiddag is het mogelijk om verkorte naschoolse opvang aan te vragen, die duurt vanaf het einde van de schooltijd tot 15.30 uur.
 

Flexibele voor- of naschoolse opvang

Met een flexibel rooster is het lastig om vooraf in te schatten op welke dagen je voor- of naschoolse opvang nodig hebt. Speciaal voor deze situatie hebben we flexibele voor- of naschoolse opvang. Hierbij kun je minimaal twee dagdelen per week op wisselende dagen gebruik maken van voor- of naschoolse opvang. Je geeft hiervoor het gewenste opvangrooster voor je kind minimaal drie weken van tevoren door via het ouderportaal en wij kijken aan de hand van dit rooster in welke groep we je kind plaatsen. Let op: flexibele opvang is per kindcentra beperkt beschikbaar, dus vraag vooraf aan de manager wat de mogelijkheden zijn.
 

Ruilen of extra opvang

Je kunt dagdelen voor voor- of naschoolse opvang ruilen. Overleg altijd met onze pedagogisch medewerkers, zij kunnen beoordelen of de groepsbezetting het toelaat. Ook is het mogelijk om incidenteel extra buitenschoolse opvang aan te vragen als de groep daardoor niet te groot wordt. Op studiedagen buiten de schoolvakanties kun je gebruik maken van ‘studiedagen opvang’: extra buitenschoolse opvangtijdens de studiedag. De voorwaarden voor ruilen of extra opvang aanvragen lees je hier. In het ouderportaal kun je extra opvang en studiedagen opvang aanvragen of een aanvraag doen om een dagdeel te ruilen. 
 

Wil je meer zien van de locatie?

Vraag een rondleiding aan

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!