Zin in vakantie! UN1EK Zomervakantieprogramma’s!

 

Vier je zomervakantie bij UN1EK! In de zomervakantie van 20 juli t/m 28 augustus 2020 organiseren we in onze kindcentra de leukste vakantieactiviteiten voor alle kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Ook wanneer je kind in de schoolweken geen gebruik maakt van buitenschoolse opvang en/of onderwijs bij UN1EK is hij of zij van harte welkom in onze vakantieopvang. Schrijf je in en kies het gewenste opvangpakket. En je bent helemaal vrij in de keuze van een locatie.


Ben je nieuw bij UN1EK? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en kies voor het gewenste opvangpakket. Wil je uitleg over hoe dat precies werkt? Klik dan hier!

Ben je al bekend bij UN1EK? Regel het dan via Kindplanner. Wil je uitleg over hoe dat precies werkt? Klik dan hier!

PROGRAMMA’S

 


Vakantie in Vlaardingen

 


* Vakantieopvang Holy: deze kindcentra organiseren in de schoolvakanties een gezamenlijk vakantieprogramma op één centrale locatie: IKC De Ark, BSO Kruidenpad en BSO De Villa bij BSO De Ark, Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. 
*BSO De Bavinck: de Polderpoort is de gehele zomervakantie gesloten en daarom sluiten de kinderen van de Sport Outdoor BSO aan bij de BSO van IKC De Bavinck.

Vakantie in Schiedam

 

 


Vakantie in Maassluis

 

Aan- of afmelden

Je kunt je kind aanmelden voor flexibele vakantieopvang via het ouderportaal van Kindplanner. Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘incidentele opvang’. Je ontvangt een e-mail waarin de aanvraag wordt bevestigd of (indien er geen plaats beschikbaar is) wordt afgewezen.

Maak je nog geen gebruik van opvang bij UN1EK? Meld je kind dan eerst aan via het online inschrijfformulier.

Let op: indien je gebruik maakt van een x-aantal weken vakantieopvangpakket, is je kind in Kindplanner vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing, automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat je afneemt. Wanneer je dit wilt aanpassen, geef je uiterlijk drie weken vooraf in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken je kind afwezig zal zijn. Het aantal vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie(s). > Je logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. Je klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘afwezig melden’.

Kosten

In onze brochure ‘flexibele opvangpakketten en tarieven‘ vind je de tarieven en voorwaarden voor onze vakantieopvang.

Vakantieplannen

Vakantieplannen maken voor volgend schooljaar? Bekijk het rooster voor de schoolvakanties en sluitingsdagen.

 

 

 
Share Button