Vlaardingse Zomerschool

Wat is het?

De Vlaardingse Zomerschool is in de laatste twee weken van de zomervakantie geopend. Iedere ochtend leggen docenten van het voortgezet onderwijs lastige en belangrijke taal- of rekenonderdelen nog eens aan je uit. ´s Middags trek je erop uit voor allerlei leuke en stoere activiteiten, zoals een survivaltocht in de Broekpolder, een kookworkshop, een muziek- of dansworkshop of surfen op het strand van Hoek van Holland. Leerzaam in de Vlaardingse Zomerschool wel maar saai dus zeker niet!

Waarom?

De Vlaardingse Zomerschool is een goede springplank voor jouw droomstart in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs.

Je kunt deelnemen om verschillende redenen:

  • het opfrissen van je kennis op het gebied van rekenen en taal in de ochtend;
  • deelnemen aan afwisselende, sportieve en culturele activiteiten in de middag;
  • kennismaken en vriendschappen sluiten met andere leerlingen;
  • in je ritme komen voor een frisse start in het voortgezet onderwijs.

Kortom, de Vlaardingse Zomerschool wil je niet missen!

Voor wie?

De Vlaardingse Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs. Of die van de 1 e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan.

Kosten?

De kosten? € 0,00 Want… we vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen deelnemen. Met dank aan de gemeente Vlaardingen e.o., schoolbesturen en onze andere partners. UN1EK is sinds de oprichting in 2011 partner van de Vlaardingse Zomerschool.

Meer informatie?

Lees je in de folder van de Vlaardingse Zomerschool 2017.

Hoe schrijf je je in?

Denk je dat de Vlaardingse Zomerschool iets voor jou is? Geef je zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 1 mei 2017 op via de website www.vlaardingsezomerschool.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met Charissa Post via info@vlaardingsezomerschool.nl of bel 010 – 232 21 11.

Share Button