Daniëlle Clausing

Directeur IKC VanKampen

Visie

Daniëlle is haast twee decennia werkzaam in het onderwijs, waarvan inmiddels zo’n 8 jaar bij UN1EK. Haar moeder was destijds werkzaam bij de rechtsvoorganger Meervoud, dus onderwijs zit in de familie. Ze raakte met een kennis in gesprek ook haar visie op onderwijs, die haar tipte over een vacature. Zo kwam het dat Daniëlle startte bij IKC VanKampen van UN1EK, waar ze nog altijd werkzaam is.


Identiteit

Daniëlle heeft inmiddels ervaring in alle leerjaren, van kleuters tot groep 8. Vanuit haar interesse voor alle kinderen en hun achtergrond, werd ze identiteitscoördinator tijdens het fusieproces met opvang en de ontwikkeling richting een IKC. Ze heeft een bevlogenheid om mensen bij elkaar te brengen. Haar wil en vermogen om steeds te willen verbeteren maakt ook dat haar eigen identiteit ontwikkelde. UN1EK gaf haar de kans zich te ontwikkelen als teamleider onderwijs en inmiddels vervult ze de rol van adjunct-directeur. Daniëlle vraagt zich voortdurend af “is het wel goed voor de kinderen?”


Groeien

Haar drang naar ontwikkeling, maakt Daniëlle creatief. Deze inbreng was ook waardevol in haar tijd bij de Centrale UN1EK Raad. Ze is altijd bezig om met plezier te (laten) groeien. “Als team heb je de mogelijkheid een IKC te laten groeien dat past bij de kinderen, de ouders, het team en de wijk”, zegt Daniëlle. Ze is dan ook zichtbaar op haar plek bij UN1EK en de mogelijkheden die haar en haar kinderen worden geboden.

Deel deze pagina:

“Waarom doen we de dingen die we doen? En waarom is dat goed voor onze kinderen? Bij UN1EK krijg je de vrijheid om te onderzoeken hoe we opvang en onderwijs kunnen blijven verbeteren.”
- Daniëlle Clausing (IKC VanKampen)

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!