Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

Per direct

20-26 uur

IKC Ichthus is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor 20 uur per week voor de BSO. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en evt. vrijdag.
Ook is er een combinatie mogelijk met het werken op de heledagopvang en kunnen je contracturen uitgebreid worden naar 26 uur.

Wat verwachten wij van jou?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
In de praktijk betekent dit dat je:

 • de kinderen voor en na schooltijd begeleidt in hun dagelijkse bezigheden en het vrije spel in groepsverband en individueel;
 • de gezamenlijke eet/drink momenten leidt en verzorgt; 
 • ontwikkelingsgerichte activiteiten bedenkt en aanbiedt;
 • overdrachten geeft aan ouder(s)/verzorger(s) en oudergesprekken voert;
 • in vakanties volgens een met elkaar opgesteld programma, de kinderen een hele leuke dag bezorgt waar je zelf ook van geniet!
 • samenwerkt met de andere BSO collega’s. Mocht je ook bij de hele dagopvang aan de slag willen, kun je gevraagd worden in te vallen in de ochtend op de hele dagopvang, of op de peuteropvang.
Jouw profiel:
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je beschikt over een afgerond relevant diploma;
 • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré);
 • Je hebt een respectvolle houding naar de kinderen, ouders en je collega’s;
 • Je ideeën zet je om in zichtbare plannen;
 • Je bent flexibel en positief ingesteld.

Wat bieden wij?

We bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team van hedo en bso collega's die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind in een pedagogisch veilig klimaat.
Daarnaast bieden we je:

 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
 • Goede begeleiding vanuit het IKC;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Els Berkeveld, teamleider opvang, via e.berkeveld@un1ek.nl, of via 06-30076110.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!