Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO DE KINDERTUIN

Direct sollicteren

Per direct

Minimaal 14 uur per week, meer uren is mogelijk

IKC De Kindertuin is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang voor minimaal 14 uur per week (meer uren mogelijk in overleg). 
Je werkt 3 a 4 dagen per week op de voorschoolse en naschoolse opvang. Ook werk je op de vakantieopvang.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Als pedagogisch medewerker vang je de kinderen in de ochtend op. Je doet even rustig een spelletje met hen of ze spelen samen met elkaar. Als de school begint breng je de kinderen naar de groep.  
Na school komen de kinderen naar de NSO. Zij willen dan graag hun verhaal kwijt en gehoord worden. Nadat er een tafelmoment is geweest kunnen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. Deze keuzes heb jij met je collega voorbereid. Wordt het buiten spelen op onze mooie speelplein of willen ze liever een activiteit doen..
Je wordt een vertrouwd gezicht voor onze kinderen!
JIJ maakt het verschil, door middel van jouw enthousiasme en interesse komt een kind met veel plezier naar de BSO!! 

Jouw profiel
Wij zoeken een BSO medewerker die als doel heeft de kinderen een leuke, uitdagende middag te bezorgen. Je vindt het belangrijk om de kinderen te zien en ze te horen. Je maakt een mooi en uitdagend programma met behulp van de kinderen.  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen.  
 
Daarnaast herken je je in het volgende profiel: 

  • Je hebt de drive om de BSO verder op de kaart te zetten;
  • Je bent communicatief vaardig en communiceert goed met alle werksoorten;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma;
  • Je durft en kunt collega's aansturen;

Wat bieden wij?

IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis; Sluispolder. De Kindertuin biedt onderwijs en kinderopvang.  We zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, midden in een wijk met nieuwbouw- en authentieke woningen. In onze belevingsspeeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten, spelen en ontdekken. Binnen hebben we gekozen voor rustige kleuren in de groepsruimten en door het bieden van een duidelijke dagstructuur en leeftijdgerichte activiteiten, voelen kinderen zich snel thuis. Ons IKC groeit enorm en hierdoor zijn we opzoek naar nieuwe medewerkers. 
Je wordt een onderdeel van een gezellig team met als doel onze kinderen een plezierige tijd te laten beleven op onze buitenschoolse opvang (VSO en NSO), ook tijdens studiedagen en de schoolvakanties.
Als team zijn we nieuwsgierig naar elkaar en gebruiken elkaars expertise om ieder kind een plezierige tijd te bieden op ons IKC.

We bieden je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeanette van Vliet teamleider opvang via j.vanvliet@ikcdekindertuin.nl of via 06-21403548 

Solliciteer meteen via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Kindertuin

IKC De Kindertuin is een plek waar jouw kind kan groeien. Groeien en uniek zijn staat centraal op deze onderwijslocatie, waar we dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar aanbieden. IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis; Sluispolder. IKC De Kindertuin biedt onderwijs en kinderopvang.  We zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, midden in een wijk met nieuwbouw- en authentieke woningen. In onze belevingsspeeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten, spelen en ontdekken. Binnen hebben we gekozen voor rustige kleuren in de groepsruimten en door het bieden van een duidelijke dagstructuur en leeftijdgerichte activiteiten, voelen kinderen zich snel thuis.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!