Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO

Direct sollicteren

Per 15 november 2021

25,5 uur per week

IKC Het Balkon is per 15 november 2021 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang voor 25,5 uur per week,ter vervanging van een zwangerschapsverlof (hedo groep 1-4 jarigen). Deze uren zijn verdeeld over 3 werkdagen per week. Na afloop van deze vervanging zijn er, in overleg, binnen het IKC of binnen UN1EK andere mogelijkheden voor je.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden 
Als pedagogisch medewerker op de hele dagopvang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. 
Dit houdt in dat je:

 • kinderen verzorgt en begeleidt;
 • kinderen observeert;
 • samenwerkt in een IKC met collega’s;
 • oudergesprekken/contacten voert;
 • meewerkt aan de doorgaande lijn in het IKC;
 • activiteiten voorbereidt en uitvoert.
Jouw profiel
We zoeken iemand met liefde voor kinderen en het vak van pedagogisch medewerker. Je bent empatisch en kunt goed schakelen tussen de verschillende leeftijden binnen de groep.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
 • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
 • Je beschikt over VVE / Taalniveau 3F;
 • Je hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen;
 • Je hebt de wil om te investeren in samenwerking met collega’s, ouders en kinderen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team met goede begeleiding.
Je komt in een professionele en gedreven organisatie te werken waarin eventuele doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn.
We bieden je:

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 6;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Een tijdelijk contact, met uitzicht op vast.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patricia Klinge, teamleider opvang via pklinge@balkon-maassluis.nl  of via 06-15195284.

Solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Balkon

In Maassluis staat IKC Het Balkon; een locatie die zowel hele dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aanbiedt als onderwijs en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vanuit de dag- en peuteropvang is er een doorgaande lijn naar de basisschool. We werken binnen IKC Het Balkon met een continurooster, wat het gemeenschapsgevoel bij de kinderen versterkt (iedereen is gelijk) en de schooldag overzichtelijker maakt.
 
Vanaf groep 1 krijgt jouw kind op IKC Het Balkon op speelse wijze Engelse les. Daarna volgen we zijn of haar ontwikkeling en voegen we op basis van het niveau extra leeractiviteiten toe. Bij IKC Het Balkon is er verder sprake van binnen- en buitenschools leren. We zijn van mening dat school niet de enige plaats is waar kinderen kunnen leren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!