Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO

Direct sollicteren

PER DIRECT

19 uren per week (Uitbereiding mogelijk tot 25,5 uren per week)

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de hele dagopvang, met een beschikbaarheid van 19 uur per week. Je tweedaagse werkweek kan eventueel uitgebreid worden met 1 dag, waarbij je in totaal 25,5 uren per week maakt.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden 
Als pedagogisch medewerker op de hele dagopvang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Ook speel je een actieve rol bij de verdere ontwikkeling van ons IKC. Zo realiseren we met elkaar een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen.

Jouw profiel
We zoeken iemand met een positieve en flexibele instelling. Je vindt het leuk om actief samen te werken binnen een team. 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over VVE / EHBO / BHV / Taalnivea 3F;
  • Je wilt investeren in samenwerking met collega's, ouders en kinderen;
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te bedenken en dat direct toe te passen in de praktijk;
  • Je bent enthousiast en neemt vaardigheden van anderen graag mee in dat enthousiasme.

Wat bieden wij?

Wij zijn een groen IKC. Dat betekent bijvoorbeeld dat we zoveel mogelijk naar buiten gaan, we hebben kippen, een groene tuin met veel verborgen hoekjes en er is voor de baby’s de mogelijkheid om buiten te slapen.

Bij IKC VanKampen heb je een un1eke kans om te groeien. Je krijgt veel ruimte voor zelfstandigheid in samenwerking met het team. Als IKC kijken we continu naar mogelijkheden om opvang en onderwijs samen te laten vloeien. Zo hebben we een doorgaande lijn, werken we met dezelfde thema’s en kunnen we gezamenlijk oudergesprekken voeren. Altijd, bij alles wat we doen, bedenken we hoe we hierin als IKC samen kunnen werken.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Goede begeleiding;
  • Een IKC met een uniek leerconcept;
  • Een contract van bepaalde tijd met salaris en arbeidsvorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Letty van Westerlaak, manager opvang via l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl.

Solliciteer NU via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dan een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!