Ben jij UN1EK?

....en maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

ONDERWIJSASSISTENT GROEP 1-5

Direct sollicteren

Per direct

0,6 tot 0,8 fte

IKC Kethel is per direct op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent voor 0,6 tot 0,8 fte voor groep 1 tot en met 5, bij voorkeur verspreid over 4 tot 5 werkdagen.
Een combifunctie met de BSO is hierbij mogelijk. Je zou dan op dinsdag en/of donderdag bij de VSO of NSO kunnen werken en je contract kunnen uitbreiden naar 0,8 of 1 fte.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je ondersteunt de groepsleerkracht van groep 1 t/m 5 met het voorbereiden van de schooldag en met het opruimen na schooltijd. Gedurende de schooldag werk je met groepjes leerlingen en help je in de klas. Je legt leerstof extra uit of biedt moeilijker werk aan. Dit stem je af met de leerkracht.
We werken volgens het 5 gelijke dagen model. We hebben enkele en combinatiegroepen. Elke schooldag begint om 8.30 uur, de kinderen gaan om 14.00 uur weer naar huis. Je eet tussen de middag met de kinderen in de klas. 

Bij een combifunctie werk je op dinsdag en/of donderdagmiddag na schooltijd op de BSO of in de ochtenden op de VSO. Samen met drie collega’s vang je de kinderen op die na schooltijd op school blijven. Je biedt activiteiten aan, begeleidt het spel en zorgt voor een overdracht naar ouders.

Jouw profiel
We  zijn op zoek naar een flexibele onderwijsassistent die breed inzetbaar is.
Je kan je goed verplaatsen in kinderen en weet hen te motiveren. Ook ben je collegiaal en werk je graag samen in teamverband.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je bent empathisch, positief,pedagogisch opbouwend en je neemt initiatief;
  • Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je hebt een relevante opleiding die volstaat om als onderwijsassistent te mogen werken (minimaal niveau-4).

Wat bieden wij?

Het team van IKC is betrokken en gemotiveerd. We zijn volop in ontwikkeling, o.a. op het gebied van ICT, beweging en wereldoriëntatie. 
Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. Ook hebben we binnen IKC Kethel, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen.
Daarnaast bieden we je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, schaal 4;
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van Sloun, IKC directeur, via directie@ikckethel.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Kethel

Centraal gelegen in Schiedam Noord ligt IKC Kethel; een locatie die ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang biedt in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Houd jouw kind van beweging en is hij of zij graag in de natuur? Bij IKC Kethel staan deze thema’s centraal. De omgeving van de school nodigt ook uit tot het beleven van de natuur. We werken met natuur- en milieueducatie, waarbij de kinderen schooltuinen onderhouden en de peuters een mobiele schooltuin op het plein hebben. We stimuleren gezond gedrag door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen. We organiseren ook regelmatig naschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, dans, schooltuinieren, schaken, Spaanse les, blokfluit en handvaardigheid.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!