Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERLINGBEGELEIDER IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2023

1,0 fte

IKC Ichthus is met ingang van schooljaar 2023-2024 op zoek naar een leerlingbegeleider voor alle groepen voor 1,0 fte. De leerlingbegeleider is een nieuwe rol binnen ons kindcentrum.

Wat verwachten wij van jou?

Je werkzaamheden
Als leerlingbegeleider heb je de prachtige taak om individuele of groepjes leerlingen te begeleiden binnen de school, maar buiten de groep. Hierbij kun je denken aan activiteiten met begaafde leerlingen, extra ondersteuning voor kinderen met een arrangement en kinderen die om welke reden dan ook even vastlopen in de groep.
Je werkt als leerlingbegeleider nauw samen met de intern begeleider, de kindercoach en natuurlijk met alle leerkrachten. Je krijgt veel ruimte om jouw eigen professionele aanpak en activiteiten te ontwikkelen. Hierbij word je ondersteund door handelingsadviezen van externe professionals en de collega’s binnen het IKC.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Zelfstandig kan werken;
  • Communicatief vaardig is en snel kan schakelen;
  • Leergierig is om nieuwe kennis en vaardigheden eigen te maken;
  • Het leuk vindt om zich te verdiepen in ontwikkelmogelijkheden van individuele kinderen;
  • In het bezit is van een diploma HBO pedagogiek of HBO social work.

Wat bieden wij?

IKC Ichthus is een integraal kindcentrum met opvang en onderwijs voor kinderen van 0-13 jaar in een ruim gebouw en veel ruimte om het gebouw heen. Wij werken aan een sterk pedagogisch klimaat met KiVa, omdat wij het belangrijk vinden dat elk kind zich als een vis in het water voelt.
Je komt terecht in een bevlogen team dat openstaat voor ontwikkeling, het beste wil voor de kinderen en er voor elkaar staat!

Wij bieden je:

  • Een fulltime aanstelling met een jaarcontract;
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de cao Primair Onderwijs, schaal 8;
  • Begeleiding door professionele intern begeleiders;
  • Ruimte voor je professionele ontwikkeling en ruimte voor het nemen van initiatieven;

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Misja van Herp, directeur, via m.vanherp@un1ek.nl of via 06-21506645

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!