Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHTONDERSTEUNER/ONDERWIJSASSISTENT DE DIAMANT

Direct sollicteren

Per direct

0,5 fte

De Diamant, taalstart voor het basisonderwijs in Maassluis, is per direct op zoek naar een leerkrachtondersteuner of een onderwijsassistent voor 0,5 fte per week.
Gaat jouw hart sneller kloppen van NT2 en culturele diversiteit? Wil jij werken aan kansengelijkheid in het onderwijs voor deze kinderen? Spreken de woorden rijke taalomgeving, denken in mogelijkheden en samenwerken jou aan?

Wat verwachten wij van jou?

Jouw profiel

  • Je bent positief ingesteld en een echte teamplayer;
  • Je bent flexibel en kunt out of the box denken;
  • Je bent betrokken bij leerlingen en hun ouders die afkomstig zijn uit andere landen en culturen;
  • Je hebt oog voor het sociaal emotioneel welbevinden van de leerling;
  • Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel;
  • Je hebt een relevante mbo-opleiding.

Wat bieden wij?

In een klein, bevlogen en enthousiast team, werken wij in kleine groepen van 15-17 leerlingen.  Je werkt samen met een ondersteuner. De kinderen zijn ongeveer 1 tot 1,5 jaar op De Diamant. Daarna stromen zij uit naar het reguliere onderwijs. In de periode op De Diamant leren we niet alleen de Nederlandse taal aan, maar doen we er alles aan om het kind een stevige basis te geven voor de toekomst. Ieder kind werkt op zijn eigen niveau. We investeren intensief in het contact met ouders en maken hen wegwijs in het Nederlandse onderwijssysteem. We volgen nieuwe ontwikkelingen op gebied van NT2 onderwijs en delen onze kennis met collega's in het onderwijs.

 Wij bieden je:

  • Arbeidsvoorwaarden en inschaling volgens de CAO PO, inschaling afhankelijk van functie;
  • Je doet mee met een team dat gericht is op de laatste nieuwe ontwikkelingen op sociaal-emotioneel gebied, trauma en uiteraard NT2.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Kuyvenhoven, directeur, via e.kuyvenhoven@un1ek.nl of 06-27178324.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

De Diamant

De Diamant is een onderwijsvoorziening voor kinderen uit Maassluis die nog maar kort in Nederland zijn of kinderen die het Nederlands niet voldoende beheersen om mee te doen met het onderwijs op hun school. Bij ons leren de kinderen vooral de Nederlandse taal. In kleine groepen worden de kinderen intensief begeleid. Ieder kind werkt op zijn eigen niveau. Na ongeveer een jaar gaan de kinderen naar een basisschool.  

Ook voor de ouders hebben we aandacht. Er zijn ouderochtenden en we begeleiden de ouders in het vinden van de juiste weg voor de kinderen. Wil je de Nederlandse taal graag leren? Er is taalles voor volwassenen bij ons op school. De Diamant is een samenwerking tussen alle schoolbesturen van Maassluis en de Gemeente.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!