Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

LEERKRACHT MIDDENBOUW

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

24 - 40 uur per week

Kindcentrum Het Visnet is per ingang van 1 augustus 2021 op zoek naar een leerkracht middenbouw die tussen de 24 en 40 per week beschikbaar is. De werkdagen zijn in overleg.  Je start met een tijdelijk dienstverband, dat met wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven van de kinderen houd je je bezig met de voorbereidingen van de lessen en geef je, samen met de andere collega’s van je leerplein inhoud en vorm aan het onderwijs. Hierbij werk je nauw samen met collega's en heb je veel contact met ouders en leerlingen.

Daarnaast:

  • Hanteer je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten;
  • Creëer je een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig voelen en gewaardeerd worden;
  • Signaleer je (sociaal) pedagogische en/of didactische problemen bij leerlingen en stel je op basis daarvan individuele ondersteuningsplannen op.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een leerkracht die niet terugdeinst voor nieuwe dingen en innovatief is. Ook ben je een initiatiefrijkpersoon die een nieuwe uitdaging zoekt binnen het onderwijs. 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
  • Je hebt ervaring in het werken in de midden- en/of bovenbouw;
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden, waardoor communicatie met collega's en ouders gemakkelijk gaat;
  • Je hebt ervaring met het directe instructiemodel en kan goed werken in niveaus.

Wat bieden wij?

Het team van Kindcentrum Het Visnet is klein en enthousiaist. Het team is vol in ontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op de kwaliteit van het onderwijs en het werken op niveau binnen de groep en groepsoverstijgend. De komende jaren verwachten we te groeien naar 200 leerlingen en willen we het kindcentrum verder profileren in de wijk.  

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een salarisindicatie conform CAO PO;
  • Een tijdelijk contract, dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling;
  • Een plek waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianne van Dorp, directeur, via (directie@kchetvisnet.nl of 010-4356709).

Solliciteer uiterlijk 01-07-2021 via het sollicitatieformulier!



Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum Het Visnet

Op locatie Het Visnet bieden we zowel basisonderwijs, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Het Visnet organiseert veel activiteiten voor en met ouders, zoals een buurtlunch, thema-avonden en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier houden wij jou, als ouder of wijkbewoner, betrokken bij de school en werken we samen aan de ontwikkeling en het leerproces van onze kinderen. Gaat jouw peuter naar de peuteropvang? Dan zijn er maandelijks speciale bijeenkomsten voor jou als ouder. Het Visnet organiseert ook elke maandagmiddag en donderdagochtend gratis lessen Nederlandse taal voor ouders met een taalachterstand.
 
Bij Het Visnet kiezen we voor klasdoorbroken werken binnen de onder-, midden- en bovenbouw. Hierdoor krijgt elk kind - ongeacht de leeftijd - op het juiste niveau les en kunnen zij zich zonder onderbrekingen ontwikkelen. Om te zorgen dat jouw kind lekker in zijn of haar vel zit en effectief kan leren, werken we door de hele school heen met een mindfulness-programma. In hogere groepen lopen kinderen stage bij maatschappelijke instanties, zodat ze een breed maatschappelijk beeld kunnen vormen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!