Ben jij UN1EK?

....en maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT SBO DE PARASOL

Direct sollicteren

Per 1 januari 2022

0,6 fte

SBO De Parasol is per 1 januari 2022 op zoek naar een een enthousiaste leerkracht. Het betreft een parttime functie in een duo-baan in twee klassen voor 3 dagen per week.
Deze functie is zowel passend voor de starter die open staat voor begeleiding als voor de ervaren leerkracht die wil doorgroeien.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden:
Je geeft les aan de leerlingen van de bovenbouw. Zij hebben behoefte aan een leerkracht die het leuk vindt om de leerstof aan te bieden in de praktische situaties. De leerlingen werken uit de methodes maar hebben veel behoefte aan verhelderen van de leerstof in de context van een praktijksituatie. De leerlingen maken kleine stappen en vragen aanpassing in aanbod, tijd en ondersteuning.  

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een collega met affiniteit voor kinderen die in ontwikkelingsbehoeften verschillen.  
Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten en beschikt over het nodige geduld.  Daarnaast ben je initiatiefrijk en zoek je een nieuwe uitdaging, daarbij ben je bereid om te leren en te reflecteren op eigen handelen.  
Je klassenmanagement is goed en je bent in staat om de verschillen binnen de groep op te vangen. Ook ben je nieuwsgierig naar het ‘leren en ontwikkelen’ binnen een school voor speciaal onderwijs.  
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met het speciaal onderwijs; 
  • Je hebt oog voor het sociaal emotioneel welbevinden van de leerling; 
  • Je bent bereid om te denken in onderwijsbehoeften en de puzzel met ons te leggen; 
  • Je hebt ervaring met EDI/DIM model; 
  • Een actieve en onderzoekende houding; 
  • Je bent een doorzetter en een teamplayer.

Wat bieden wij?

De leerlingen van SBO de Parasol hebben leer- en of gedragsproblemen of een intelligentieprofiel dat lager dan gemiddeld ligt.   
Al onze leerlingen hebben hierbij meer zorg en aandacht nodig, om de gewenste groei te kunnen laten zien. Ieder kind heeft een specifieke hulpvraag die de Parasol vertaalt in onderwijsbehoeften. Het team probeert op deze hulpvraag antwoorden te vinden via de route handelingsgericht werken (HGW). De Parasol biedt de leerlingen hierbij de ruimte om in eigen tempo en op eigen niveau tot optimale ontwikkeling te komen.   
Ons klimaat is vriendelijk en veilig door duidelijk en voorspelbaar te handelen. Vanuit gezamenlijk gezag betrekken wij alle opvoeders bij ons onderwijs. De betrokkenheid vanuit het systeem is erg belangrijk voor het behalen van leerdoelen. Zowel leerlingen als ouders leren weer regie te krijgen over hun eigen leven en krijgen meer vertrouwen in zichzelf en hun omgeving.  

Je komt terecht in een team dat de leerlingen en hun onderwijsbehoeften op de eerste plaats zet. Een team dat in raad en daad voor elkaar klaar staat en hier ook daadwerkelijk handen en voeten aangeeft gedurende de dag. 
Je bent samen met een onderwijsassistent in de klas. 
Ook is er dagelijks een opstart moment met elkaar waar we bekijken of er knelpunten zijn in de dag. Deze vangen we gezamenlijk op.
We bieden je:

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao PO, schaal 11;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Goede begeleiding;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anja Kusters, directie, via directie@sbodeparasol.nl en/of  via telefoonnummer 010-3123692/ 06-82330950. 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!
(Ook als je interesse hebt in een zij-instroom traject kun je reageren)!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

SBO De Parasol

Zoek je naar een geschikte school voor speciaal basisonderwijs? Met het onderwijs op SBO De Parasol bieden we jouw kind de kans om in zijn of haar eigen tempo en op individueel niveau tot een optimale ontwikkeling te komen. Orde en regelmaat zijn daarbij belangrijk; wij zorgen voor een rustige omgeving waarin alle kinderen zich veilig voelen. Plezier maken hoort ook bij SBO De Parasol en dat kan natuurlijk alleen als iedereen elkaar respecteert. We besteden daarom veel aandacht aan het voorkomen van pesten en discrimineren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!