Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

LEERKRACHT GROEP 3-8

Direct sollicteren

PER DIRECT

0,4 - 1,0 FTE

IKC Kethel is per direct op zoek naar een zelfstandige leerkracht voor 0,4 – 1,0 FTE per week. Je werkdagen zijn in ieder geval de maandagen. De andere werkdagen zijn in overleg. Je start met een jaarcontract, wat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast contract.

De vacature mag ook vervuld worden door twee parttime medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je staat zelfstandig voor een groep in leerjaar 3 t/m 8. Afhankelijk van je gewenste werktijdfactor zou je in meerdere groepen werkzaam kunnen zijn. We werken volgens het 5 gelijke dagen model. We hebben enkele en combinatiegroepen. Elke schooldag begint om half 9, de kinderen gaan om 14u weer naar huis. De middag gebruik je om te overleggen met collega’s, voor je administratie en om je lessen voor te bereiden voor de volgende dag. Je geeft les volgens het directe instructiemodel. Bij wereldoriëntatie werken we thematisch met de methode Blink. Je maakt het verschil voor kinderen die soms wat extra’s nodig hebben. 

Jouw profiel
Als leerkracht ben je communicatief sterk in zowel het contact met collega’s, als met ouders. Ook kan jij een pedagogisch goede en veilige omgeving realiseren, waarin kinderen zichzelf kunnen zijn. Je hebt een houding waaruit blijkt dat je je verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van kinderen.

Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je hebt een zelfstandige en onderzoekende werkhouding
  • Je wil het verschil maken voor kinderen die soms wat extra’s nodig hebben
  • Je denkt en handelt teamgericht
  • Je bent iemand die beschikt over een diploma voor leerkracht primair onderwijs
  • Je bent als leerkracht inzetbaar in de groepen 3 – 8 

Wat bieden wij?

Het team van IKC Kethel is ontzettend betrokken en gemotiveerd. We zijn volop in ontwikkeling, onder andere op het gebied van ICT, beweging en wereldoriëntatie. Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. 

Daarnaast bieden wij jou:

  • Leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaar liggen
  • Een plaats waar jij jezelf kan zijn
  • Goede begeleiding vanuit het IKC
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs
  • Een jaarcontract, dat wij wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vaste aanstelling

Deel deze pagina:

We hebben per direct iemand nodig die onze leerlingen met vakkennis en op een eigentijdse manier onderwijs geeft.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van Sloun, IKC directeur, via directie@ikckethel.nl.

Solliciteer vandaag nog via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Kethel

Centraal gelegen in Schiedam Noord ligt IKC Kethel; een locatie die ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang biedt in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Houd jouw kind van beweging en is hij of zij graag in de natuur? Bij IKC Kethel staan deze thema’s centraal. De omgeving van de school nodigt ook uit tot het beleven van de natuur. We werken met natuur- en milieueducatie, waarbij de kinderen schooltuinen onderhouden en de peuters een mobiele schooltuin op het plein hebben. We stimuleren gezond gedrag door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen. We organiseren ook regelmatig naschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, dans, schooltuinieren, schaken, Spaanse les, blokfluit en handvaardigheid.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!