Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 1/2 CBS 'T ANKER

Direct sollicteren

Per 1 november 2022

0,4-0,8 fte

Het Anker is een ambitieuze locatie van UN1EK die bouwt aan een toekomstig IKC. Wij bieden kinderopvang en basisonderwijs voor kinderen van 2-13 jaar. Alle kinderen uit de wijk rondom CBS Het Anker kunnen bij ons naar de kinderopvang (peuteropvang,buitenschoolse opvang) en het basisonderwijs.

CBS Het Anker is met ingang van 1 november op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1/2 met een beschikbaarheid van 0,4-0,8 fte (werkdagen zijn bespreekbaar).

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven aan de kinderen geef je met je directe collega’s inhoud en vorm aan het kleuteronderwijs en lever je een actieve bijdrage aan de schoolontwikkeling. De komende periode staat in het teken van visieontwikkeling en de invoering van nieuwe methodes. Er wordt gewerkt met actieteams van betrokken en deskundige collega’s die gezamenlijk werken aan visie en beleid. Je lesgevende en taakuren zijn alleen bestemd voor het werk van je groep en de overleggen waar je aan deelneemt. Een eventmanager organiseert de overige activiteiten. Jij bent onze specialist in onderwijs!

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leerkracht met passie voor het vak, een lerende houding en pedagogische en didactische kwaliteiten.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je kijkt met een positieve blik, neemt initiatief en hebt zin om samen met het team te bouwen aan een groeiende organisatie.
  • Je bent in bezit van een PABO-diploma of studeert op korte termijn af.

Wat bieden wij?

CBS Het Anker is een IKC in wording en geeft Ankerpunten voor de toekomst.
Het Anker is voor ons het symbool van een vast punt, veiligheid, uitdaging, vertrouwen, rust, acceptatie, regelmaat en structuur. Dit zijn de basiselementen die wij kinderen willen bieden, om hen van hieruit te laten spelen, werken en leren. Uitgaande van de mogelijkheden van ieder kind, werken we aan optimale prestaties op alle vak- en vormingsgebieden. In de kleuterbouw wordt ontwikkelingsgericht gewerkt in thema’s. We werken vanuit doelen en laten de doelen aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Er wordt gewerkt met het observatiesysteem BOSOS.  

Je komt terecht in een hardwerkend en enthousiast team. Je krijgt een vast maatje in het team en wordt volledig meegenomen in de recente schoolontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract wat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vaste aanstelling op CBS Het Anker (of bij een andere locatie van UN1EK);
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao PO, LB.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dominique Bosua, directeur, via d.bosua@cbs-het-anker.nl  

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

CBS Het Anker

Basisschool CBS Het Anker biedt vanuit een christelijke levenshouding eigentijds basisonderwijs aan. Het anker dat in de naam zit opgesloten, staat symbool voor de elementen die we binnen deze onderwijslocatie laten terugkomen: een vast punt, veiligheid, uitdaging, vertrouwen, rust, acceptatie, regelmaat en structuur. Alle groepen binnen de school krijgen vier keer per jaar tijdens een periode van vier weken workshops op het gebied van techniek, biologie, muziek, tekenen, handvaardigheid en drama.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!