Ben jij UN1EK?

....en maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT CLUSTER 6-7 IKC VANKAMPEN

Direct sollicteren

Per 1 maart 2022 (eerder of later ook mogelijk)

0,6 - 1,0 fte

IKC VanKampen heeft vanaf 1 maart 2022 (of eerder in overleg) de mogelijkheid om een nieuwe leerkracht op te nemen in het team. 
Het betreft een functie als leerkracht in cluster 6/7 voor 0,6-1 fte (aantal uren en werkdagen in overleg).
Ben je klaar voor een nieuwe stap? Wil je binnen je vak als leerkracht eens iets anders proberen? Kom dan eens kennismaken!

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
In de ochtend ben je samen met de andere docenten verantwoordelijk voor het taal-, reken- en leesonderwijs van onze leerlingen in leerjaar 6 en leerjaar 7. In de middag werk je samen met hen thematisch aan alle wereldoriënterende vakken.
Naast deze lesgevende taken ben je onderdeel van de expertgroep van jouw vakgebied. Hierbij onderhoud je contacten met andere docenten binnen het IKC. Samen bewaken jullie individuele leerlijnen van de kinderen in jouw cluster. Je leert dit voor ouders en kinderen in kaart te brengen middels het invullen van MijnRapportfolio.  

IKC VanKampen is een un1ek IKC met een organisatiemodel dat je nergens anders tegen zult komen. 5-gelijke dagen, personele inzet op basis van expertise, clusteronderwijs, flexibele vakanties, gepersonaliseerd leren, doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen, methodeloos werken in de bovenbouw en leerlingen volgen i.p.v. becijferen. We zoeken geen ‘standaard’ medewerkers. We zoeken collega’s die het uiterste uit hun werk willen halen, samenwerken als een voorwaarde zien voor goed onderwijs en plezier halen uit het doorvoeren van innovaties die goed zijn voor kinderen. Voor uitgebreide informatie over onze manier van werken verwijs ik je door naar het visiedocument en de animatiefilm op de website www.ikcvankampen.nl.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

 • Je hebt kennis van leerlijnen basisonderwijs;
 • Je bent digitaal vaardig;
 • Je kunt en wilt verantwoordelijkheden delen met collega’s;
 • Je hebt een open houding naar ouders, kinderen en collega’s;
 • Je hebt een PABO diploma (of andere lesbevoegdheid);
 • Je hebt de bereidheid om jezelf te verdiepen in ons onderwijssysteem;
 • Ervaring met Snappet is fijn maar niet noodzakelijk;
 • Lesgevende ervaring is gewenst.

Wat bieden wij?

IKC VanKampen is één organisatie waarbij opvang en onderwijs samen als één team werken aan de ontwikkeling van kinderen. Vanuit onze visie op Natuur en Techniek werken we op een onderzoekende manier met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.
IKC VanKampen heeft een geheel ander onderwijsconcept met het predicaat "GOED".
In ons gedreven team werk je nauw samen met twee andere docenten.

We bieden je:

 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, L10;
 • De mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
 • Ruimte om je verder door te ontwikkelen naar een L11 functie;
 • Een leerkrachtcoach ter ondersteuning. 

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle Clausing, via d.clausing@ikcvankampen.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Liever eerst een dagje meelopen?
Je bent van harte welkom! Mail hiervoor ook even naar d.clausing@ikcvankampen.nlSollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!