Bibliotheek de Plataan

De Bibliotheek de Plataan de plek is om jezelf te ontwikkelen. De Bibliotheek die gevestigd is in Vlaardingen en Maassluis is een bruisende plek voor iedereen die zijn nieuwsgierigheid wil laten voeden. Ook is dit de plek om geprikkeld te worden op het gebied van mediawijsheid, het stimuleren en bevorderen van leesplezier en de bestrijding van laaggeletterdheid.

De afdeling Educatie werkt goed samen met de kinderopvang en het basisonderwijs. Er zit zelfs een vestiging van de bibliotheek in Kindcentrum Prins Willem Alexander. Hier worden vaak taal-, lees- en media-activiteiten georganiseerd voor de kinderen!

https://www.debibliotheekdeplataan.nl

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!