Stichting Aanzet

Stichting Aanzet is een deskundige partner voor IKC's, scholen en kinderopvang. Het is belangrijk dat kinderen opgroeien in een omgeving die hen laat groeien en bloeien. Een omgeving die hen stimuleert, uitdaagt en perspectief biedt. Niet voor alle kinderen is zo’n omgeving vanzelfsprekend. Juist voor deze kinderen wil Stichting Aanzet hun mogelijkheden vergroten, ongeacht hun achtergrond.
 
Om de juiste omgeving voor de kinderen te creëren adviseert, traint en begeleidt Stichting Aanzet niet alleen ouders, maar ook opvang- en onderwijsorganisaties en gemeenten. Samen vergroten we de ontwikkel- en onderwijskansen van kinderen zodat zij hun talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en benutten. Met het oog op een mooie toekomst!

https://www.stichtingaanzet.nl

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de Klantenservice en de afdelingen HRM, Financiën, Facilitair & Huisvesting, Kwaliteit & Pedagogiek en Communicatie & PR. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!