Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO IKC DE KRENTENMIK

Direct sollicteren

Per direct of zo snel als mogelijk

in overleg

In verband met zwangerschapsverloven is IKC De Krentenmik per direct op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de hele dagopvang (voor verschillende groepen tussen
0-4 jaar). Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot contracturen en werkdagen.

Wat verwachten wij van jou?

De kinderen in onze groepen worden ondersteund in hun behoeften en ontwikkeling. Iedere dag maken we er een fijne en leerzame dag van. Samen eten en drinken, maar ook knutselen, kroelen, voorlezen en buiten en binnen spelen. Onze locatie ligt prachtig in het stadspark met een dierenwijde en een speeltuin. Dit zorgt er dus ook voor dat wij, maar misschien ook jij hier heerlijk kan genieten tijdens de uitjes met de kinderen.

Uiteraard verwachten we dat je een gediplomeerde collega bent en daarnaast ook van onze mentaliteit houdt; We doen het samen met elkaar en voor elkaar! Want op onze locatie streven we naar gezelligheid voor de kinderen, maar ook met elkaar als team. Wil jij ons tijdelijk en waar mogelijk vast komen ondersteunen? Kom gerust eens koffie drinken en sfeer proeven, je bent altijd welkom!

Wat bieden wij?

Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar Dorothy Oomen, teamleider opvang, via dorothy.oomen@un1ek.nl 

Solliciteer direct!Direct reageren:

Over de locatie

De Krentenmik

De Krentenmik is de hele dagopvang van IKC Het Spectrum. Bij De Krentenmik kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen en ontdekken. In de gezellige groepsruimtes en buiten op het groene speelplein. Met ontwikkelingsgerichte activiteiten en spelletjes stimuleren we kinderen in hun brede ontwikkeling. De Krentenmik werkt met horizontale doorgroeigroepen in de hele dagopvang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!