Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO HET KRUIDENPAD

Direct sollicteren

Per direct

20-24 uur

BSO het Kruidenpad is een ambitieuze locatie van UN1EK.
Wij bieden kinderopvang en basisonderwijs voor kinderen van 2-13 jaar. Alle kinderen uit de wijk rondom CBS het Anker kunnen bij ons naar de kinderopvang (peuteropvang,buitenschoolse opvang) en het basisonderwijs.

CBS het Anker is per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de BSO voor 20-24 uur per week, werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
Tijdens de VSO en NSO begeleidt je de kinderen in hun dagelijkse bezigheden en doet zelf ook gezellig mee met verschillende activiteiten op de BSO. Je bent creatief in het verzinnen van activiteiten, dit kan variëren van leuke sportactiviteiten tot het maken van een mooi kunstwerk. In de vakanties krijg je nog meer ruimte om jouw creativiteit in te zetten, want dan vermaak jij de kinderen van ‘s ochtends tot ’s avonds. Ook voer je observaties uit en heb je jouw mentorkinderen goed in beeld.
Je wordt het vertrouwde en enthousiaste gezicht voor onze kinderen! 

Jouw profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma;
  • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré);
  • Je hebt een respectvolle houding naar de kinderen, ouders en je collega’s;
  • Je ideeën zet je om in zichtbare plannen;
  • Je bent flexibel en positief ingesteld.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een mooie locatie in een team van BSO collega’s en een team van leerkracht collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een contract van 20 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar Shirley van Geene, teamleider opvang, via s.vangeene@kindcentrumde ark.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

BSO Kruidenpad

Zoek je een leuke, kleine, professionele buitenschoolse opvanglocatie voor kinderen van 4 t/m 13 jaar? Dan is BSO Kruidenpad de ideale locatie, gevestigd in het gedeelde schoolgebouw van onze UN1EK-lokaties CBS Het Anker en OBS De Singel. Kinderen van deze beide scholen zijn welkom bij onze voorschoolse (vanaf 7.00 uur) en naschoolse opvang. Tijdens de schoolvakanties spelen de kinderen bij ‘Vakantieopvang Holy’ in IKC De Ark.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!