Werken

bij UN1EK

Terug naar overzicht

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC PWA

Per direct
30 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding
IKC Prins Willem Alexander
IKC PWA is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de BSO. Het betreft een werkweek van 30 uur waarbij je 5 dagen op de bso werkt. Daarnaast is een bredere inzet op IKC PWA of binnen de flexpool opvang van UN1EK mogelijk.

Hier herken jij jezelf in!

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
In de praktijk betekent dit op de bso dat je de kinderen ’s morgens naar school brengt en ’s middags weer uit school haalt. Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel. Je bedenkt ontwikelingsgerichte activiteiten, zowel in de schoolweken als in de vakantieopvang. Ook voer je observaties uit.
Je wordt een vertrouwd gezicht voor onze kinderen! 

Jouw profiel
We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van HEDO en BSO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

Deel deze vacature

Logo van IKC Prins Willem Alexander
/files/UN1EK_Profielfoto.png

Shauna Jansen

Teamleider opvang
Neem gerust contact met me op voor meer informatie!

Arbeidsvoorwaarden

We willen een werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket is een vereiste om onze medewerkers te binden en boeien. Meer weten?
Secundaire arbeidsvoorwaarden

Nog vragen of hulp nodig? Stuur ons gewoon een appje!

06-54602787
UN1EK locatie IKC Prins Willem Alexander

Over de locatie

‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
klein of groot, wit of zwart, arm of rijk.
Op de PWA gaan we voor de allerbeste kansen,
want voor ons is iedereen gelijk!’

Met deze belofte streven we ernaar, dat alle kinderen meedoen en meetellen, kansarm wordt omgezet in kansrijk en dat talenten worden ontdekt en ontwikkeld. De medewerkers van de hele dagopvang, de peuterspeelzalen, de BSO-groepen, het basisonderwijs en de inpandige bibliotheek vormen met elkaar het team van het Kindcentrum!

Soortgelijke vacatures

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO IKC DE KRENTENMIK

Per direct of zo snel als mogelijk
in overleg
De Krentenmik
In verband met een zwangerschapsverlof is IKC De Krentenmik per direct op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de hele dagopvang (voor verschillende groepen tussen 0-4 jaar). Afhankelijk van jouw wensen
Bekijken

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS BABYGROEP IKC DE KINDERTUIN

Per direct of zo snel als mogelijk
17-25,5 uur per week
IKC De Kindertuin
Jouw passie?! Als pedagogisch medewerker zorg je voor de kinderen en maak je voor hen een dag waarin zij worden uitgedaagd, zich kunnen ontwikkelen en waar zij zich thuis voelen!Voor ouders ben jij een luistere
Bekijken

LEERKRACHTEN BOVENBOUW KC HET VISNET

Per 1 augustus 2024
in overleg
Kindcentrum Het Visnet
KC Het Visnet is een bestaande locatie van Un1ek, maar dan in een nieuw jasje!Wij zijn per 1 augustus 2024 op zoek naar leerkrachten voor de bovenbouw.We hebben verschillende mogelijkheden met betrekking tot aa
Bekijken

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!