Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC PWA

Direct sollicteren

Per direct

30 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding

IKC PWA is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de BSO. Het betreft een werkweek van 30 uur waarbij je 5 dagen op de bso werkt. Daarnaast is een bredere inzet op IKC PWA of binnen de flexpool opvang van UN1EK mogelijk.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
In de praktijk betekent dit op de bso dat je de kinderen ’s morgens naar school brengt en ’s middags weer uit school haalt. Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel. Je bedenkt ontwikelingsgerichte activiteiten, zowel in de schoolweken als in de vakantieopvang. Ook voer je observaties uit.
Je wordt een vertrouwd gezicht voor onze kinderen! 

Jouw profiel
We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van HEDO en BSO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Shauna Jansen, teamleider opvang via shaunajansen@kindcentrumpwa.nl

Solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Prins Willem Alexander

‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
klein of groot, wit of zwart, arm of rijk.
Op de PWA gaan we voor de allerbeste kansen,
want voor ons is iedereen gelijk!’

Met deze belofte streven we ernaar dat alle kinderen meedoen en meetellen! Allerlei voorwaarden moeten dan in orde zijn. Daarbij is een goede taalontwikkeling essentieel om succesvol te kunnen zijn in het onderwijs. 
De medewerkers van de hele dagopvang (waaronder een speciale buitengroep), de peuterspeelzalen, de BSO-groepen, het basisonderwijs en de inpandige bibliotheek vormen met elkaar het team van het Kindcentrum. In afstemming en samenhang werken zij samen. 
Gratis naschoolse activiteiten versterken daarbij het aanbod. 
Een speciale ouderconsulent betrekt ouders bij alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen én brengt ouders met elkaar in contact. Nederlandse taallessen voor ouders worden gratis aangeboden. 
Leesplezier, informatieverwerving en mediawijsheid komen optimaal aan bod.
Met elkaar (kinderen-ouders-medewerkers) leren en oefenen we het 
samen-leven, waarbij we actief de leefbaarheid in de omgeving willen vergroten.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!