Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO DE GROENE HOEK

Direct sollicteren

Per direct

16-20 uur

BSO De Groene Hoek is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker BSO voor 16-20 uur per week voor onze toekomstige nieuw te starten locatie bij voetbalvereninging Excelsior. Deze locatie is gericht op sporten en bewegen.
Je begint op BSO de Groene Hoek en wordt meegenomen in het ontwikkelproces van deze nieuwe BSO.
Je werkt in ieder geval op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en je werkt zowel op de VSO als op de NSO.
Indien gewenst is een uitbreiding van uren mogelijk door extra inzet in de flexpool opvang binnen UN1EK.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
BSO De Groene Hoek is een IKC locatie met 2 groepen. Je komt te werken op de groep van 7-12 jarigen. Je ontvangt de kinderen en eet fruit terwijl jullie bespreken wat er deze dag allemaal is gebeurd. Daarna voer je een gerichte activiteit uit, kinderen mogen natuurlijk ook vrij spelen. Rond 16:00 u is er een groentemoment. Twee keer per jaar voer je het kind volgsysteem in en 1 per jaar is er een oudergesprek. Daarnaast houd je zowel de groepsruimte als de administratie op orde.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die het een uitdaging vindt om mee te helpen met de start van een nieuwe locatie. Je bent enthousiast, hebt humor en wil vooral een leuke tijd hebben met de kinderen.We verwachten van jou dat je samen met je collega’s er een leuke dag van maakt voor de kinderen, zelfstandig kan werken en open staat om nieuwe dingen te leren.  
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je communiceert vriendelijk en duidelijk met ouders en collega’s;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma, bij voorkeur niveau 4;
  • Je hebt affiniteit met sport en bewegen (dit is een pré).

Wat bieden wij?

BSO De Groene Hoek is een klein team met 2 groepen, binnen een IKC, waardoor kinderen zich thuis en vertrouwd voelen. Er is veel ruimte voor buiten spelen sporten en activiteiten zijn gericht op natuurlijk in beweging.
We bieden je:

  • BHV/EHBO training;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien. 

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Wildeboer, via l.wildeboer@un1ek.nl of via 06-11253884.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

CBS De Groene Hoek

IKC De Groene Hoek is een warme, gezellige, zorgzame, christelijke basisschool, waar ieder kind van harte welkom is. Vanuit een positief mensbeeld willen we de kinderen laten zien en laten ervaren dat het leven zinvol, kleurrijk en waardevol is.

Persoonlijke aandacht is voor ons de basis van ons werken met kinderen, ouders, collega's en andere belanghebbenden.

Op onze locatie werken we op een verantwoorde manier aan goed onderwijs en opvang. Vanuit een vertrouwd en veilig schoolklimaat zorgen wij voor een optimale ontwikkeling van de kinderen.

De kracht van De Groene Hoek is de positieve instelling en uitstraling van het team dat op een open wijze wil communiceren met kinderen, ouders en collega's. Wij zijn een warme en gezellige school en opvang. 

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!