Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO DE PARASOL

Direct sollicteren

Per direct

9 uur (meer uren mogelijk)

SBO De Parasol is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor een nieuw op te starten BSO plus groep. Je draait in eerste instantie de vso en nso op de maandag en dinsdag. Meer uren zijn mogelijk in combinatie met speciaal onderwijs op De Parasol en bij IKC de Regenboog.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bént hét gezicht voor de kinderen in de dagelijkse opvang van kinderen met speciale opvoedingsbehoeften in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Deze BSO plus groep is bedoeld voor kinderen die binnen Maassluis wonen en meer nodig hebben in zorg en opvang vanuit behoefte aan structuur. Jij krijgt veel vrijheid om deze nieuwe vorm van opvang binnen Maassluis mede vorm te geven 
Tijdens de vso en nso begeleid je de kinderen in hun bezigheden en doet zelf gezellig mee. Zo lok je nieuwe vaardigheden uit en leer je ze een nieuwe manier van vrijetijdsbesteding aan. Jouw creativiteit en flexibiliteit krijgt hierbij alle ruimte. 
De doelgroep vraagt meer aanpassing en gestructureerde activiteiten. Om dit te kunnen bieden zal er een andere kind-leidster ratio gaan gelden.   

Jouw observaties doen er toe en maken dat je de kinderen goed in beeld hebt. Jij gaat uit van de mogelijkheden van een kind en houdt rekening met zijn beperkingen om van daaruit nieuwe kansen te creëren. Zo ben je nabij en wordt je het vertrouwde en enthousiaste gezicht voor onze kinderen! 

Jouw profiel

We zoeken iemand die empathisch is en over een positieve instelling beschikt. Ook beschik je over pedagogisch sterke vaardigheden. 
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: 

 • Je bent flexibel in denken en doen;
 • Je ziet het kind;
 • Binnen een veilig pedagogisch klimaat breng je het kind naar een hoger ontwikkelingsniveau;
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
 • Je hebt de drive om deze BSO op de kaart te zetten;
 • Je bent communicatief vaardig en communiceert goed;
 • Je bent in het bezit van een relevant diploma, bij voorkeur niveau 4;
 • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren ervaring binnen de opvang, eventueel ook speciaal onderwijs.

Wat bieden wij?

Jij vormt samen met de directeur je eigen team in de opvang in de loop der tijd. Je komt te werken in een enthousiast team, met veel kennis over en liefde voor het kind met speciale ondersteuningsbehoeften. Je werkt samen met het team van speciaal basisonderwijs de Parasol. Knelpunten vangen we vanzelfsprekend samen op.
In ons team is het heel gewoon om het samen te doen, we staan met raad en daad voor elkaar klaar. Daarnaast zetten wij de ontwikkelbehoeften van onze kinderen voorop en is iedereen welkom.
Wij bieden je:

 • Een kleine school/locatie met kleine klassen;
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (evt. mogelijkheid tot schaal 7);
 • Leer- en doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • De mogelijkheid tot een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Birsen Akdemir via b.akdemir@deregenboogmaassluis.nl  en/of  via 06-11918127

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

SBO De Parasol

Zoek je naar een geschikte school voor speciaal basisonderwijs? Met het onderwijs op SBO De Parasol bieden we jouw kind de kans om in zijn of haar eigen tempo en op individueel niveau tot een optimale ontwikkeling te komen. Orde en regelmaat zijn daarbij belangrijk; wij zorgen voor een rustige omgeving waarin alle kinderen zich veilig voelen. Plezier maken hoort ook bij SBO De Parasol en dat kan natuurlijk alleen als iedereen elkaar respecteert. We besteden daarom veel aandacht aan het voorkomen van pesten en discrimineren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!